Bush & Beach2018-12-06T10:37:47+01:00

In één oogopslag

  • 12 dagen privé rondreis
  • Combinatie van spannende safari’s en een ontspannen strandverlenging
  • Hoogtepunten: Tarangire, Serengeti, Ngorongoro krater en Stonetown op Zanzibar
  • Vanaf; € 3.898 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

12-daagse privéreis in Tanzania

Tijdens uitgebreide safari’s door de 4 mooiste nationale parken in het noorden van Tanzania ziet u veel wild en wellicht zelfs de beroemde Big Five! U bezoekt de unieke Ngorongoro krater, de wereldberoemde Serengeti, het Tarangire NP en Lake Manyara. Daarna sluit u de reis af met het tropische specerijeneiland Zanzibar, waar u heerlijk kunt ontspannen en zwemmen in de Indische Oceaan.

Hieronder ziet u het reisprogramma van de individuele reis Bush & Beach.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kilimanjaro – Arusha (diner).
Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro wordt u naar uw accommodatie dicht bij Arusha National Park gebracht.
2 overnachtingen Greenhills Lodge.

Dag 2: Arusha – Tarangire NP (volpension).
De reis start richting Tarangire NP voor uw eerste safari. Gigantische baobabbomen domineren hier het landschap en vormen een spectaculaire achtergrond. De Tarangire rivier en de moerasgebieden in het zuidelijke deel van het park trekken met name in het droge seizoen veel wild aan.
Overnachtingen Maweninga Camp.

Dag 3: Tarangire NP – Karatu (volpension).
Na een laatste safari in Tarangire, reist u richting Karatu. Deze middag geniet u een Masaai Bush lunch met zicht op Lake Manyara. Na de middag gaat u op bezoek op een koffieboerderij. In Tanzania wordt de beste Arabica koffie verbouwd.
Overnachting Bashay Rift Lodge.

Dag 4: Karatu – Ngorongoro – Serengeti (volpension).
Vandaag daalt u af in de wereldberoemde Ngorongoro krater, uniek UNESCO Werelderfgoed. U heeft hier een uitstekende kans om de Big Five tegen te komen. Na de uitgebreide safari, gaat de reis verder door het Ngorongoro beschermd gebied naar de Serengeti. Onderweg dienen zich fantastische blikken aan op de vulkanische bergen en over oneindige vlaktes.
Overnachting Olduvai Camp.

Route; bush & beach in Tanzania

Code
124464

Inclusief
Luchthaventransfers, vervoer in een 4×4 safarivoertuig met Engelstalige privégids/chauffeur van dag 1 tot dag 5, gedeelde safari’s op dag 6 en 7, overnachtingen met vermelde maaltijden, bezoek aan coffee estate, alle entreegelden nationale parken, vermelde excursies en bezoeken, vluchtje Ikoma – Zanzibar.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, overige maaltijden, optionele excursies.

Opmerking
Tussen kerst en nieuw zijn er toeslagen van toepassing.

Reisdata
Dagelijks

Afwijkende annuleringsvoorwaarden:
Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 1 pers.)

01.11.18 – 19.12.18 4.350 Euro
20.12.18 – 05.01.19 5.022 Euro
06.01.19 – 31.01.19 4.603 Euro
01.02.19 – 28.02.19 4.779 Euro
01.03.19 – 31.03.19 4.350 Euro
01.04.19 – 31.05.19 3.898 Euro
01.06.19 – 30.06.19 4.350 Euro
01.07.19 – 31.08.19 4.779 Euro
01.09.19 – 31.10.19 4.603 Euro

Dag 5: Serengeti – Grumeti Hills (volpension)
Vandaag een hele dag safari door de wijde savannes van Serengeti. De wijdse zichten worden onderbroken door de „kopjes“ van de Serengeti, het is een paradijs voor grazende dieren. U kijkt gegarandeerd uw ogen uit! Vandaag neemt u ook afscheid van uw privéranger. Vanaf nu zorgen de rangers van het camp voor onvergetelijke safari’s.
2 overnachtingen Grumeti Hills.

Dag 6: Grumeti Hills (volpension).
Deze morgen vroeg uit de veren voor een bijzondere wandelsafari. Na het ontbijt gaat u op game drive gevolgd door de lunch. In de namiddag bezoekt u de lokame markt in Mugumu en Fort Ikoma. Na een vroeg diner gaat u op nachtsafari.

Dag 7: Ikoma – Arusha – Zanzibar, Stonetown (ontbijt/ lunch).
Na het ontbijt wordt u naar de Ikoma airstrip gebracht en reist u verder naar Zanzibar via Arusha. U verblijft 1 nacht in Stonetown, omdat dit zeker de moeite waard is. Bij aankomst wordt u opgewacht en gaat u meteen op tour in het pittoreske stadje. De eeuwenlange handelsbetrekkingen tussen Azië en Afrika vindt u hier terug in de lokale architectuur en cultuur. De architectuur is een combinatie van Arabisch, Perzisch, Indisch en Europees. Stonetown biedt een doolhof aan smalle straatjes, oude moskeeën, en bazaars.
Overnachting Kisiwa House.

Dag 8: Stonetown – Paje (halfpension).
Deze morgen wordt u terug opgehaald voor uw Specerijentour. Zanzibar is gekend voor zijn vele specerijen. Tijdens deze tour maakt u kennis met de geuren en kleuren van Zanzibar. Na de middag wordt u naar uw strandhotel gebracht.
4 overnachtingen Kisiwa on the Beach (Stahere Luxury Villa

Dag 9 – 11: Zanzibar (halfpension).
Deze dagen heeft u ter vrije besteding om te ontspannen op het strand en te zwemmen in de Indische Oceaan. U kunt het tropische eiland ook nog verder verkennen door een excursie (Jozani forest, snorkeltour) bij te boeken.

Dag 12: Zanzibar (ontbijt).
Vandaag wordt u teruggebracht naar de luchthaven van Zanzibar, waar de reis eindigt.

Wij bieden de volgende groepsreizen aan in Tanzania:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan