Kennismaking met Tanzania

Kennismaking met Tanzania2018-12-06T15:48:55+01:00

In één oogopslag

  • 5 dagen comfortsafari
  • Prachtige camps en lodges
  • Met optionele afsluitende vlucht naar Zanzibar
  • Vanaf; € 1.944 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

5-daagse safari van/naar Arusha met afsluitende vlucht naar Zanzibar

Deze reis biedt intense ervaringen op safari zonder dat u al te lang in de wagen zit. Tijdens uw reis toont uw gids/chauffeur u de hoogtepunten van Noord-Tanzania. U verblijft in goede camps en lodges. Tot slot kunt u optioneel naar het tropische specerijeneiland Zanzibar vliegen voor een strandverlenging.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kilimanjaro luchthaven – Tarangire NP (diner).
U wordt op de luchthaven opgehaald en rijdt naar het Tarangire nationaal park. Grote kuddes olifanten onder acacia’s en baobabs, lange colonnes gnoes en zebra’s – dat alles trekt naar hier, omdat de Tarangire rivier altijd water verschaft. Dit is Afrika zoals u het van de prentjes kent! Uw camp ligt op een rotsmassief direct in het park, zodat u tot diep in de nacht kunt luisteren naar de geluiden van de wildernis.
 Overnachting Maweninga Camp. 

Dag 2: Tarangire NP – Karatu (volpension).
Het Manyara meer in het gelijknamige park wordt bevolkt door nijlpaarden en grote groepen roze flamingo’s. Veel leuke fotomomenten wachten hier op u: buffels, olifanten en leeuwen die in bomen klimmen – en dat alles op een achtergrond van de imposante Oost-Afrikaanse slenk. Uw lodge is idyllisch gelegen op een heuvel in een uitgestrekte koffieplantage in Rift Valley.
Overnachting Bashay Rift Lodge. 

Dag 3: Karatu – Ngorongoro krater (volpension).
Vandaag bezoekt u een UNESCO Werelderfgoed site. De Ngorongoro krater is als een Tuin van Eden en wordt bevolkt door 25.000 dieren. Spanning tijdens de safari is verzekerd, want hier leeft de hoogste concentratie aan roofdieren in heel Afrika! Een uitstekende bestemming voor dierenobservaties. De lunch is een picknick op de kraterbodem. U overnacht nabij de Olduvai kloof, die ook wel de ´wieg van de mensheid´ wordt genoemd. Het camp ligt bij een Kopje, typisch voor de Serengeti. Vanuit uw tent heeft u prachtig uitzicht op de omliggende savanne en de Afrikaanse sterrenhemel.
Overnachting Olduvai Camp.

Route; Kennismaking met Tanzania

Code
36166

Inclusief
Vervoer in 4×4 safarivoertuig met Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen met vermelde maaltijden, entreegelden nationale parken, 1 fles mineraalwater p.p.p.d.

Exclusief
Internationale vluchten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies, optionele vlucht naar Zanzibar.

Reisdata
Dagelijks

Kinderen
0-16 jaar korting bij de ouders op de kamer.

Opmerking
4 pers. verblijven in 2 tweepersoonskamers.
Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in zachte reistas, incl. handbagage.

Vanafprijs per persoon
01.11.18 – 19.12.18: 1.982 Euro
20.12.18 – 31.12.18: 2.230 Euro
01.01.19 – 31.01.19: 2.285 Euro
01.02.19 – 28.02.19: 2.395 Euro
01.03.19 – 31.03.19: 2.087 Euro
01.04.19 – 31.05.19: 1.944 Euro
01.06.19 – 30.06.19: 2.087 Euro
01.07.19 – 31.08.19: 2.395 Euro
01.09.19 – 31.10.19: 2.285 Euro

Dag 4: Ngorongoro krater – Karatu (volpension). 
Het Olduvai Camp ligt middenin het Ngorongoro Conservation Area, die ecologisch gezien tot de Serengeti behoort en daarbij naadloos aansluit. Zonder al te lang te rijden, kunt u hier de hele dag op safari gaan.
Overnachting Bashay Rift Lodge.

Dag 5: Karatu – Arusha luchthaven – Zanzibar (ontbijt/lunch).
U rijdt terug naar Arusha en eet onderweg een picknick. Optioneel vliegt u later verder naar Zanzibar. Hier eindigt uw safari en komt u in een hotel naar keuze tot rust.

Wij bieden de volgende groepsreizen aan in Tanzania:

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan