×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Luipaard

luipaard | rondreizen tanzania

Gnoes in de Ngorongro Krater

Ngorongro Krater gnoes | rondreizen tanzania

Grumeti Hills

Grumeti Hills | rondreizen tanzania

Maweninga Camp

Maweninga Camp uitzicht | rondreizen tanzania

Safari tussen de gnoes, Serengeti National Park

Serengeti Safari tussen de gnoes | rondreizen tanzania

Safari in style

Route; Safari in Style

In één oogopslag

  • 10 dagen privéreis
  • mogelijkheid tot 11 dagen (migratie)
  • van/naar Kilimanjaro
  • Overnachting in stijlvolle lodges/tented camps
  • Vanaf € 3.750 p.p. (exclusief vluchten)

  

10 dagen rondreis door het noorden van Tanzania

Prachtige safari’s door de mooiste wilde gebieden van Noord-Tanzania: de unieke Ngorongoro krater, de wereldberoemde Serengeti en de parken van Lake Manyara en Tarangire. Met een beetje geluk kunt u de Big Five spotten, evenals talrijke andere diersoorten. U kunt kiezen om uw reis af te sluiten met een optionele verlenging aan de dierenrijke Mara rivier of op het tropische specerijeneiland Zanzibar.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Arusha.

Wanneer u aankomt, wordt u op de luchthaven van Kilimanjaro begroet en naar de KIA Lodge gebracht. Deze lodge is een gezellige eerste stop in Afrika.

Overnachting KIA Lodge.

Dag 2: Arusha - Tarangire NP (volpension), start om 08.30 u.

Na het ontbijt vertrekt u richting Tarangire NP, een van de mooiste reservaten in heel Afrika. Hier kunt u enorme kuddes olifanten spotten, evenals buffels, grote katten en meer zeldzame soorten zoals de generuk, de kleine koedoe of de eland antilope. De hele dag gaat u op safari met ’s middags een picknick in de vrije natuur.

Overnachting Maweninga Camp.

Dag 3: Tarangire NP - Lake Manyara NP - Karatu (volpension).

Rit naar het Lake Manyara NP. Dit is het kleinste park in Noord-Tanzania en heeft heel wat te bieden aan zowel fans van de klassieke grote safari als vogelliefhebbers. Vaak verzamelen duizenden flamingo’s zich hier, en kunt u hier talrijke andere Oost-Afrikaanse vogels observeren. De hele dag gaat u op safari met ’s middags een picknick.

2 overnachtingen Bashay Rift Lodge.

Dag 4: Lake Eyasi (volpension).

U vertrekt vroeg naar Lake Eyasi, waar u een bezoek kunt brengen aan de oudste bevolkingsgroep van Afrika die nog bestaat: de Hadzabe. De Hadzabe zijn traditionele jagers en voedselverzamelaars die nog steeds hun stenen werktuigen gebruiken. Wees getuige van hoe de Hadzabe op jacht gaan. ’s Middags kunt u aan het zwembad van uw lodge ontspannen en met een sundowner genieten van de fascinerende sfeer.

Dag 5: Karatu - Ngorongoro (volpension).

Vandaag staat in het teken van een verkenning van de beroemde Ngorongoro krater (UNESCO Werelderfgoed). U treft hier een haast ongelofelijke diversiteit aan wild leven aan, die perfect wordt beschermd door de kraterwanden. ’s Middags picknickt u in deze fantastische omgeving.

Overnachting Olduvai Camp.

Dag 6 - 7: Ngorongoro - Serengeti (2x volpension).

Twee dagen die volledig worden gewijd aan safari’s in de Serengeti, een enorm park dat zo’n 14.000 km² groot is. Het park bestaat uit een savanne met uitgestrekte grasvlaktes in het zuiden, een bebost heuvellandschap in het westen en in het oosten surreëel aandoende granieten rotsen, die naar Zuid-Afrikaanse traditie ´Kopjes´ worden genoemd. De rivier die de vlakte doorkruist is de habitat van krokodillen en nijlpaarden. Voor de lunch kiest u ofwel tussen een picknick ofwel een maaltijd in het camp.

2 overnachtingen Ronjo Camp.

Dag 8 - 9: Serengeti - Grumeti Hills (2x volpension).

’s Ochtends maakt u een laatste safari in de Serengeti alvorens u naar de Grumeti Hills rijdt, waar u de volgende 2 dagen verblijft. Hier kunt u de Afrikaanse natuur tijdens een wandelsafari ten volle beleven, ’s avonds nachtactieve dieren observeren en een excursie ondernemen naar Fort Ikoma, een oude Duitse vestiging. Geniet... en ontspan bij een sundowner aan de rock pool of laat u verwennen met een massage.

2 overnachtingen Grumeti Hills.

Dag 10: Grumeti Hills - Arusha (ontbijt), einde rond 12.00 u.

Transfer naar de Ikoma Airstrip en vlucht naar Arusha. Optionele verlenging op Zanzibar mogelijk.

Code

84326

Inclusief

Vervoer in safarivoertuig met Engelstalige privégids/chauffeur, overnachtingen met vermelde maaltijden, entreegelden nationale parken, vluchtje Ikoma-Arusha, fles mineraalwater p.p.p.d.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, drankjes, overige maaltijden, fooien, persoonlijke uitgaven en optionele excursies.

Reisdata

Dagelijks

Kinderen

Korting voor kinderen tot 16 jaar op kamer van de ouders.

Opmerking:

11 dagen Migratie programma: slechts 1 nacht in het Ronjo Camp en 2 nachten in de Mara River Post in de noordelijke Serengeti.

Bagageperking: 15 kg p.p. in zachte reistas.

Vanafprijs per persoon

01.01.19 - 31.01.19: 4.400 Euro 01.02.19 - 28.02.19: 4.664 Euro 01.03.19 - 31.03.19: 4.058 Euro 01.04.19 - 31.05.19: 3.750 Euro 01.06.19 - 30.06.19: 4.058 Euro 01.07.19 - 31.08.19: 4.664 Euro 01.09.19 - 31.10.19: 4.400 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid