Anna of Zanzibar

Anna of Zanzibar2017-07-19T09:33:01+01:00

Unieke en kleinschalige accommodatie aan de westkust van Zanzibar.

Ligging
Ongeveer 60 minuten rijden van Stone Town direct aan het witte zandstrand aan de westkust van Zanzibar. Het unieke ontwerp van slechts 5 villa’s en persoonlijke service zorgt voor privacy in een exclusieve omgeving.

Hotel
Anna of Zanzibar biedt zijn gasten een prachtige tuin met een zwembad en paviljoen, Sisha Lounge, een kleine Ocean Spa en een souvenirwinkel aan het strand. De gasten ervaren culinaire specialiteiten op de veranda in het hoofdgebouw.

Accommodatie
De 5 individueel ontworpen villa’s liggen verspreid over de tuin en hebben allemaal een grote slaap-, kleed- en woonkamer met airco. De ruime veranda’s zijn zeer uitnodigend. Een badkamer, een minibar, een kluisje en een haardroger en ook de roomservice zijn uiteraard aanwezig.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals fooien, activiteiten.

Kinderen
Max. 1 kind tot 11 jaar 50% korting, bij verblijf bij de ouders op de kamer.

Opmerking
7=6 (geldig: 05.01.15-28.02.15, 16.06.15-31.10.15).
4=3 / 7=5 (geldig: 01.03.15-15.06.15, 01.11.15-20.12.15).
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan