Jongomero Camp2017-07-19T09:49:05+01:00

Mooi luxe kamp in het Ruaha National Park op een rustige locatie, weg van de drukte.

Ligging
Het Jongomero Camp is gelegen in het zuidelijke deel van het Ruaha National Park, aan de oevers van de seizoensgebonden Jongomero rivier, omgeven door een prachtige ongerepte wildernis. Arusha en Dar es Salaam liggen op ongeveer een uur vliegen en de rit vanaf het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Hotel
Het comfortabele kamp heeft een traditionele inrichting met restaurant, lounge, bar en zwembad. De uitstekende keuken, begeleide ‘bush’wandelingen en safari´s door de ongerepte wildernis zorgen voor een unieke ervaring.

Accommodatie
De slechts 8 tenten van het kamp zijn authentiek ingericht in traditionele safaristijl, met badkamer, slaapkamer en een gezellige veranda van waaruit u een prachtig uitzicht op de ‘bush’ heeft en de prachtige dieren kunt zien.

Inclusief
All inclusive en dagelijkse safari’s.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en entreegeld nationale park.

Opmerking
Het camp is gesloten van 16.03.15-31.05.15.
Afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan