×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Selous Kulinda Camp

In dichtbegroeid gebied, vlak aan de oever van de Rufiji, ligt het camp rustig en afgelegen. (ID: 122278)

Resort

Het camp combineert safari met comfort en kwaliteit. Er heerst een ontspannen sfeer – de tijd tikt hier langzamer voorbij. Verken het reservaat in een open terreinwagen, te voet of met een boot. Restaurant met Afrikaanse en internationale keuken, lounge en zwembad met blik op de Rufiji rivier. Aan de oever kunt u op het panoramaplatform genieten van uw sundowner. Proost!

Ligging

het Selous GR is een must voor natuurliefhebbers: een afwisselend landschap, ongerepte wildernis en een exotische fauna en flora. Vooral wie van avontuur houdt, zal het hier naar zijn zin hebben. Het camp ligt aan de Rufiji rivier, op ca. 8 km van het Selous GR.

Accommodatie

de 14 ruime tenten bieden comfort: een eigen badkamer met warm/koud water, 2- en 1-persoonsbedden met muskietennetten, kast, sofa of zetel, staande ventilator, schrijftafel en stroomaansluiting, evenals een eigen veranda met panorama op de rivier. De deluxe tenten beschikken bovendien over een privézwembad.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en entreegelden nationale parken (USD 107 p.p.p.d., 172 USD vanaf juli ’21)
Kinderen: onder de 12 jaar krijgen een korting.

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid