Selous Riverside Safari Camp

Selous Riverside Safari Camp2017-07-19T09:53:52+01:00

Gelegen in een prachtig weelderige vegetatie aan de oever van de Rufiji rivier in het Selous Game Reserve. Een breed scala aan dagelijkse activiteiten in de ongerepte wildernis van de Selous Game Reserve maken uw verblijf tot een onvergetelijke safari ervaring.

Ligging
Het Selous Riverside Camp ligt verstopt, door dichte bossen omgeven, aan de rand van het grootste wildreservaat van Tanzania en wereld erfgoed site; het Selous Game Reserve.

Hotel
Dit gezellige kamp biedt haar gasten een breed scala aan activiteiten met traditionele safari’s in open voertuigen, wandelsafari’s, boottochten op de Rufiji rivier en de ballonsafari’s. Een klein zwembad met uitzicht op de rivier, restaurant en lounge zijn ook aanwezig.

Accommodatie
10 ruime safaritenten zijn gezellig ingericht met zicht op de Rufiji rivier en hebben 1 tweepersoonsbed of twee aparte bedden, klamboe, bureau en een badkamer. De veranda heeft een aparte zithoek.

Inclusief
All inclusive en dagelijkse safar’s.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes en entreegeld nationale park.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie bij uw ‘Best of Africa’-agent.

Kinderen
1 kind tot 11 jaar 35% korting in de kamer van de ouders.

Reisaanbiedingen voor Tanzania (t90)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Tanzania is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Tanzania

Vanaf 2.233 Euro p.p. – exclusief vluchten

Best of Tanzania

8-daagse safari naar de nationale parken in het noorden van Tanzania van/naar Arusha
Tijdens deze reis ontdekt u de dierenwereld en de prachtige landschappen van het noorden van Tanzania. Naast de Serengeti en de Ngorongoro krater bezoekt u ook het Lake Manyara en het Tarangire National Park
meer informatie

Familiereis Tanzania

Vanaf 7.051 Euro p.p. – exclusief vluchten

Familiereis Tanzania

6 dagen met het hele gezin op safari in Tanzania
Tijdens deze bijzondere reis maakt u samen met uw gezin kennis met de natuur en cultuur van Tanzania. Ontmoet de dieren in de Serengeti en de Ngorongoro krater en leer op speelse wijze meer over de cultuur van de Masai, de Hadzabe en de Datoga stammen
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan