Island Bush Camp2017-07-20T02:08:29+01:00

Beleef unieke wandelingen in het wildrijke South Luangwa NP.

Ligging
In het zuidelijk deel van het nationale park in een afgelegen, maar bijzonder wildrijk gebied aan de Luangwa rivier. Het camp behoort tot Kafunta Safaris en kan worden bereikt na een rit van ca. 3 u. (waarvan een gedeelte door het nationale park).

Camp
Het restaurant- en bargedeelte biedt een prachtig uitzicht op de rivier. Verlichting via petroleumlampen en zonne-energie. Het kamp dient als uitvalsbasis voor de unieke Kafunta wandelsafari’s.

Accommodatie
De 5 rustieke rieten chalets staan op 1,5 m hoge houten plateaus en hebben een openluchtbadkamer met stromend koud water. U heeft een prachtig uitzicht op de rivier en de omgeving. De chalets worden verlicht door petroleumlampen.

Andere accommodaties die wij in Zambia aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zambia (t96)

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

Vanaf 5.946 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

12 dagen fly-in safari van/naar Lusaka
Een bijzondere safari naar 2 buitengewone nationale parken. Het Kafue NP is het grootste nationale park van het land en biedt nog safari’s door ongerepte gebieden. Door het park stromen 3 waterrijke rivieren. Verken deze unieke Afrikaanse safari bestemmingen!
meer informatie

Avontuurlijke safari

Vanaf 4.542 Euro p.p. – exclusief vluchten

Avontuurlijke safari

11-daagse reis South Luangwa N.P. & Lower Zambezi N.P.
Tijdens deze 11-daagse safari ontdekt u de mooiste gedeelten van Zambia met de nationale parken South Luangwa en Lower Zambezi N.P. Onderweg komt u langs afgelegen dorpen en ongerepte wildgebieden.
meer informatie

Off-Road avontuur in Zambia

Vanaf 2.096 Euro p.p. – exclusief vluchten

Off-Road avontuur in Zambia

19-daagse kampeersafari door oorspronkelijk Afrika van/naar Lusaka, ga op road avontuur in Zambia!
Een avontuurlijke reis in een kleine groep met natuur- en kampeerliefhebbers van alle leeftijden. Er is ruim tijd voor wandelingen en safari’s, en voor de grandioze natuur en de wilde dieren in de ongerepte parken van Zambia.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan