×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Tena Tena

Het South Luangwa NP is waar de Oost-Afrikaanse slenk eindigt. Hier bevindt zich een van de laatste onvervalste natuurgebieden en mogelijks het beste reservaat van Afrika – en die uitspraak is niet overdreven. (ID: 137454)

Resort

De lounge is gebouwd rond een oude termietenheuvel aan de voet van een mahonieboom. Het ensemble van verschillende etages wordt overdekt door een reusachtig zeil, dat opgespannen is tussen leadwood stammen. In de verschillende zithoeken kunt u heerlijk relaxen en met een drankje in de hand bekomt u van de avontuurlijke dag. U dineert aan de oever van de Luangwa en sluit de dag af onder de Afrikaanse sterrenhemel. Er worden safari’s, bushwandelingen en dorpsbezoeken aangeboden.

Ligging

in het zuidelijke deel van de Nsefu sector, op de verhoogde rivieroever van de Luangwa en onder de schaduw van de mahoniebomen.

Accommodatie

6 ruime safaritenten bieden het nodige comfort. Direct naast elke tent bevindt zich een naar boven geopende badkamer met douche en toilet. Elektrische verlichting.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten, transfers van/naar Mfuwe, entreegelden nationaal park, lokale drankjes en huiswijn.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien.
Kinderen: welkom vanaf 12 jaar.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid