×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
020 6230008

Nijlpaard bij Liwonde National Park

Nijlpaard bij Liwonde National Park | Binnenlandse vluchten in Zambia

Nkwali Camp

Nkwali Camp | Binnenlandse vluchten in Zambia

South Luangwa National Park

South Luangwa National Park | Binnenlandse vluchten in Zambia

Binnenlandse vluchten in Zambia

U kunt niet rechtstreeks van Amsterdam naar Zambia vliegen. Meestal wordt eerst naar Johannesburg en daarna naar Lusaka of Livingstone gevlogen. Er zijn regelmatig regionale vluchten tussen Zambia en Zuid Afrika. Ook zijn er regelmatig binnenlandse vluchten.

Lusaka International Airport

Lusaka International Airport (Kenneth Kaunda International Airport) is de internationale luchthaven in Lusaka, Zambia, en de hub van Zambian Airways. Het werd officieel bekend als de internationale luchthaven van Lusaka alvorens te worden omgedoopt in 2011 ter ere van Kenneth Kaunda, ’s lands eerste president. De luchthaven heeft een capaciteit van twee miljoen passagiers per jaar. De luchthaven ligt langs de Great East Road, ongeveer 14 kilometer (8,7 mijl) ten noordoosten van Lusaka.

Livingstone Airport

Livingstone Airport ligt in (of nabij) Livingstone en heeft 2 landingsbanen. De langste landingsbaan is ongeveer 2300 meter lang. Livingstone Airport ligt 3302 voet (1006 m) boven zeeniveau.

Bagage op binnenlandse vluchten

Bij alle vliegsafari’s en vluchten met propellervliegtuigjes is maximaal 20 kg (inclusief handbagage en fototas) per persoon toegestaan. Uitsluitend lichte reistassen worden in deze kleine vliegtuigjes toegelaten (geen grote harde koffers).Binnenlandse vluchten in Zambia

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Lake Malawi
€ 8.032

per persoon

Kafunta River Lodge
€ 5.979

per persoon

Island Bush Camp
€ 5.946

per persoon

North Luangwa National Park
€ 2.096

per persoon

Mumbo Island, Lake Malawi
€ 2.554

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.