Binnenlandse vluchten in Zambia

///Binnenlandse vluchten in Zambia
Binnenlandse vluchten in Zambia2017-07-20T02:17:42+01:00

U kunt niet rechtstreeks van Amsterdam naar Zambia vliegen. Meestal wordt eerst naar Johannesburg en daarna naar Lusaka of Livingstone gevlogen. Er zijn regelmatig regionale vluchten tussen Zambia en Zuid Afrika. Ook zijn er regelmatig binnenlandse vluchten.

Lusaka International Airport
Lusaka International Airport (Kenneth Kaunda International Airport) is de internationale luchthaven in Lusaka, Zambia, en de hub van Zambian Airways. Het werd officieel bekend als de internationale luchthaven van Lusaka alvorens te worden omgedoopt in 2011 ter ere van Kenneth Kaunda, ’s lands eerste president. De luchthaven heeft een capaciteit van twee miljoen passagiers per jaar. De luchthaven ligt langs de Great East Road, ongeveer 14 kilometer (8,7 mijl) ten noordoosten van Lusaka.

Livingstone Airport
Livingstone Airport ligt in (of nabij) Livingstone en heeft 2 landingsbanen. De langste landingsbaan is ongeveer 2300 meter lang. Livingstone Airport ligt 3302 voet (1006 m) boven zeeniveau.

Bagage op binnenlandse vluchten
Bij alle vliegsafari’s en vluchten met propellervliegtuigjes is maximaal 20 kg (inclusief handbagage en fototas) per persoon toegestaan. Uitsluitend lichte reistassen worden in deze kleine vliegtuigjes toegelaten (geen grote harde koffers).

Binnenlandse vluchten in Zambia

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende reisonderdelen in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Zambia (t96)

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

Vanaf 5.946 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

12 dagen fly-in safari van/naar Lusaka
Een bijzondere safari naar 2 buitengewone nationale parken. Het Kafue NP is het grootste nationale park van het land en biedt nog safari’s door ongerepte gebieden. Door het park stromen 3 waterrijke rivieren. Verken deze unieke Afrikaanse safari bestemmingen!
meer informatie

Avontuurlijke safari

Vanaf 4.542 Euro p.p. – exclusief vluchten

Avontuurlijke safari

11-daagse reis South Luangwa N.P. & Lower Zambezi N.P.
Tijdens deze 11-daagse safari ontdekt u de mooiste gedeelten van Zambia met de nationale parken South Luangwa en Lower Zambezi N.P. Onderweg komt u langs afgelegen dorpen en ongerepte wildgebieden.
meer informatie

Off-Road avontuur in Zambia

Vanaf 2.096 Euro p.p. – exclusief vluchten

Off-Road avontuur in Zambia

19-daagse kampeersafari door oorspronkelijk Afrika van/naar Lusaka, ga op road avontuur in Zambia!
Een avontuurlijke reis in een kleine groep met natuur- en kampeerliefhebbers van alle leeftijden. Er is ruim tijd voor wandelingen en safari’s, en voor de grandioze natuur en de wilde dieren in de ongerepte parken van Zambia.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan