×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Deluxe natuurbeleving

11 dagen South Luangwa NP & Victoria watervallen

Over de reis

Deze combinatie van fly-in en wandelsafari garandeert een buitengewone Afrika-ervaring van de bovenste plank. U begint uw reis in luxueuze lodges met eersteklas service en een uitstekende keuken. Daartussen beleeft u de Afrikaanse bush heel intens tijdens wandelsafari’s in het South Luangwa NP. Hoewel de bush camps zich te midden van de wildernis bevinden, moet u zelfs hier niet inboeten op comfort. Geniet van deze bijzondere safari in het nationaal park en sluit deze reis af bij de indrukwekkende Victoria watervallen!

In een oogopslag

  • 11 dagen fly-in met wandelsafari
  • van Lusaka naar Livingstone
  • exclusieve privécamps en -lodges
  • hoogtepunten: South Luangwe NP & Victoria watervallen
Vanaf € 7.706 p.p.

Dag 1: Lusaka - South Luangwa NP (diner).

U vliegt van Lusaka naar de luchthaven van Mfuwe in het South Luangwa NP. Dit nationaal park behoort tot de beste safarigebieden van Zambia en zelfs heel zuidelijk Afrika. Tijdens de transfer naar de lodge passeert u langs meerdere kleine dorpen en krijgt u een eerste indruk van dit fascinerende land. Zodra u het nationaal park bereikt, wordt u in een andere wereld ondergedompeld. Dit is gelijk uw eerste safari!

Overnachting: 3 overnachtingen Chinzombo.

Dag 2 - 3: South Luangwa NP (volpension).

Geniet van alle faciliteiten die de lodge biedt. Met slechts 6 villa’s garandeert Chinzombo absolute privacy op een droomligging. U kunt uw dag in het South Luangwa NP naar believen invullen. Wat denkt u van een bushwandeling in de ochtend en een klassieke safari per terreinwagen in de namiddag? Er worden ook boottochten aangeboden (seizoensgebonden), evenals nachtsafari’s en een bezoek aan een dorp. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Dag 4 - 5: South Luangwa NP / wandelsfari (volpension).

Een ca. 4 u. durende safari brengt u naar uw volgende camp, dat diep in het nationaal park ligt. Het bush camp ligt in ongerepte natuur, vlak aan de Luwi rivier, en is ideaal om de volgende dagen het park te verkennen tijdens wandelsafari’s.

Overnachting: 2 overnachtingen Nsolo Bush Camp.

Dag 6 - 7: South Luangwa NP / wandelsfari (volpension).

Tweemaal per dag verkent u te voet de omgeving van het camp, begeleid door een professionele gids en een gewapende ranger. U wandelt langs rivieren, door savannes en in kleine wouden. U kunt hier meer dan 400 vogelsoorten spotten, evenals nijlpaarden, krokodillen, buffels, olifanten en nog veel meer.

Overnachting: 2 overnachtingen Luwi Bush Camp.

Dag 8: South Luangwa NP - Livingstone (volpension).

Transfer naar de luchthaven van Mfuwe en vlucht via Lusaka naar Livingstone. Hier komt u tegen de middag aan. Een korte transfer brengt u naar de Sanctuary Sussi & Chuma Lodge, die 12 km stroomopwaarts van de Victoria watervallen ligt. In het woud aan de oever van de Zambezi zijn 12 ruime en luxueuze chalets gebouwd uit ebbenhout. Houten looppaden verbinden de huisjes met het hoofdgebouw, waar een lounge, restaurant en bar is. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst kunt u nog een boottocht maken bij zonsondergang.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Sussi & Chuma Lodge.

Dag 9 - 10: Livingstone (volpension).

Geniet van deze twee dagen aan de machtige Zambezi. De volgende activiteiten zijn inbegrepen: gegidste tour naar de Victoria watervallen, dorps- en schoolbezoek, sundowner boottocht, kanotour, hengelen, bushwandelingen en safari’s in het Mosi-oa-Tunya NP.

Dag 11: Livingstone (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven van Livingstone.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Sanctuary Sussi & Chuma Lodge

Accommodations

Sanctuary Sussi & Chuma Lodge

Sanctuary Sussi & Chuma Lodge is gelegen aan de oever van de Zambezi rivier en beschikt over 12 boomchalets en 2 Chuma huizen. Het beschikt over...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

133391

Inclusief

vermelde binnenlandse vluchten, alle transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes tijdens de safari’s en in de lodges, safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief

internationale vluchten, fooien, visumkosten, lokale vertrekbelasting in Livingstone, Mfuwe en Lusaka, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 23 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage. Omwille van de regentijd vindt deze reis enkel plaats van 17.05-31.10.2020.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid