Sanctuary Fly-In safari met exclusieve wandelingen

Sanctuary Fly-In safari met exclusieve wandelingen2017-06-21T06:45:59+01:00

7-daagse reis South Luangwa N.P. & Victoria Falls

Een fly-in safari is de ideale manier om grote afstanden op een comfortabele manier te overbruggen en geen onnodige tijd te verspillen aan lange autoritten. U arriveert uitgerust en kunt zo optimaal genieten van elk hoogtepunt van deze reis. De eersteklas lodges en kampen, de uitstekende service en de excellente keuken zorgen voor een optimale Afrika ervaring.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 Lusaka – South Luangwa N.P. (diner).
Tegen de middag arriveert u in Lusaka. Nadat u de grensformaliteiten heeft afgerond, vliegt u verder met proflight naar de luchthaven van Mfuwe. Daar wordt u opgewacht en naar de Sanctuary Chichele Presidential Lodge of het Sanctuary Puku Ridge Camp gebracht. Het South Luangwa N.P. wordt naast het Lower Zambezi N.P. tot het beste safarigebied van Zambia gerekend. De transfer duurt ca. 1,5 uur. Tijdens de transfer passeert u veel kleine dorpen en u krijgt zo een eerste indruk van Afrika. Zodra u het South Luangwa N.P. bereikt heeft, kunt u alvast uitkijken naar het wild.
3 overnachtingen in het Sanctuary Puku Ridge Camp.

Dag 2 – 3: South Luangwa N.P. (volpension).
’s Ochtends neemt u deel aan een begeleide wandeling door de ’bush’ en beleeft u de unieke dieren- en plantenwereld van Afrika van heel dichtbij. ’s Middags maakt u een safari. In dit gebied leven niet alleen olifanten, buffels en antilopensoorten, maar ook roofdieren zoals de leeuw en het luipaard.

Dag 4 South Luangwa N.P. – Livingstone (volpension).
Transfer / safaririt naar de luchthaven. U vliegt met een klein vliegtuig naar Lusaka. U vliegt vervolgens verder naar Livingstone. Tegen de middag arriveert u op de luchthaven van Livingstone. Een korte transfer brengt u 12 km stroomopwaarts naar de Sanctuary Sussi & Chuma Lodge. In het woud aan de oever van de Zambezi rivier staan 12 grote, luxe op houten palen gebouwde huizen, die ingebouwd zijn in majestueuze Ebony bomen. Houten trappen verbinden de stelthuizen met elkaar en het hoofdgebouw waar de lounge, het restaurant en de bar zijn. Al naar gelang uw aankomsttijd kunt u nog deelnemen aan een ’sunset’-cruise.
3 overnachtingen in de Sanctuary Sussi & Chuma Lodge.

Dag 5 – 6: Livingstone (volpension).
Geniet de komende twee dagen van de machtige Zambezi rivier. Stel uw eigen programma uit de volgende activiteiten samen: een tour naar de Victoria Watervallen aan de Zambiaanse kant, een bezoek aan het museum in Livingstone en het Simonga dorp of een ‘sundowner’ boottocht op de rivier. Optioneel kunt u ook een safari in het Mosi-oa-Tunya N.P. boeken.

Dag 7 Livingstone (ontbijt)
’s Morgens transfer naar de luchthaven van Livingstone.

Vliegsafari: Sanctuary Fly-In safari, met exclusieve wandelingen

Inclusief
Vermelde vluchten, alle transfers, overnachtingen in luxueuze chalets en tenten met douche/wc, vermelde maaltijden incl. snacks, alle drankjes tijdens de safari’s en in de lodges (m.u.v. buitenlands gedistilleerd), activiteiten, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
Buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien, visumkosten, lokale vertrekbelasting in Livingstone, Mfuwe en Lusaka, entreegelden Victoria Watervallen en persoonlijke uitgaven.

Aantal deelnemers
Min. 2 pers.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
Prijs voor alleenreizenden op aanvraag
Gedurende uw Zambia reis kunt u de Sanctuary Camps en Lodges ook individueel boeken. Wij informeren u er graag over.

Bagagebeperking: max. 15 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage. Koffers met een harde buitenkant worden niet toegelaten in het vliegtuig.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
3.488 Euro

Wij bieden de volgende groepsreizen aan in Zimbabwe:

Reisaanbiedingen voor Zambia (t96)

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

Vanaf 5.946 Euro p.p. – exclusief vluchten

Onbekend Kafue & wildrijk South Luangwa

12 dagen fly-in safari van/naar Lusaka
Een bijzondere safari naar 2 buitengewone nationale parken. Het Kafue NP is het grootste nationale park van het land en biedt nog safari’s door ongerepte gebieden. Door het park stromen 3 waterrijke rivieren. Verken deze unieke Afrikaanse safari bestemmingen!
meer informatie

Avontuurlijke safari

Vanaf 4.542 Euro p.p. – exclusief vluchten

Avontuurlijke safari

11-daagse reis South Luangwa N.P. & Lower Zambezi N.P.
Tijdens deze 11-daagse safari ontdekt u de mooiste gedeelten van Zambia met de nationale parken South Luangwa en Lower Zambezi N.P. Onderweg komt u langs afgelegen dorpen en ongerepte wildgebieden.
meer informatie

Off-Road avontuur in Zambia

Vanaf 2.096 Euro p.p. – exclusief vluchten

Off-Road avontuur in Zambia

19-daagse kampeersafari door oorspronkelijk Afrika van/naar Lusaka, ga op road avontuur in Zambia!
Een avontuurlijke reis in een kleine groep met natuur- en kampeerliefhebbers van alle leeftijden. Er is ruim tijd voor wandelingen en safari’s, en voor de grandioze natuur en de wilde dieren in de ongerepte parken van Zambia.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan