×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Uitzicht op de Eastern Highlands

Uitzicht op de Eastern Highlands | Eastern Highlands

Eastern Highlands

De Eastern Highlands bestaat uit 3 gebieden: Nyanga, Vumba en Chimanimani. Door de hoge ligging van deze streek valt er het hele jaar door neerslag en heerst er een gematigde temperatuur. Hierdoor vindt u er een compleet andere flora en fauna dan in de rest van zuidelijk Afrika.

Het meest noordelijk gebied is Nyanga, een heuvelachtig gebied dat gedomineerd wordt door de Inyangani, de hoogste berg van Zimbabwe. U vindt er diverse dierensoorten, zoals antilopen, apen en hyena’s.

Wat zuidelijker ligt Vumba, genaamd naar de 2000 m hoge Vumba bergen, die meestal in een sluier van mist gehuld zijn. U vindt hier tevens het Bunga Botanical Reserve, waar u schitterende wandelingen kunt maken in een gebied vol van exotische bomen, bloemen en planten.

Het meest zuidelijk gebied van deze hooglanden is het Chimanimani National Park, een paradijs voor wandelaars en klimmers. De bergen in dit gebied zijn een onderdeel van The Great Rift Valley die van Jordanië tot aan Mozambique loopt.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
Vanaf € 5.562

per persoon

Best of Zimbabwe

10-daagse rondreis met de ongerepte natuur bij Mana Pools en Lake Kariba. Maak vervolgens kennis met het land van de grote grijze reuzen in Hwange...

Lees meerOfferte aanvragen

Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
Vanaf € 3.781

per persoon

Vergeten Zimbabwe

Unieke dierenobservaties staat centraal in deze 10-daagse rondreis in het vergeten Zimbabwe. Word betovert door kleurrijke en afwisselende...

Lees meerOfferte aanvragen

Hwange National Park
Vanaf € 3.350

per persoon

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Een uitdagende 12-daagse autorondreis waar kennis wordt gemaakt met lokale cultuur en wilde dieren.

Lees meerOfferte aanvragen

Great Zimbabwe Ruinen
Vanaf € 5.890

per persoon

Oude pracht opnieuw ontdekken

Een reis vol met bijzondere hoogtepunten die begint in de Eastern Highlights, 'Zwarte Woud van Afrika' en 12 dagen duurt.

Lees meerOfferte aanvragen

Matopos Hills
Vanaf € 1.794

per persoon

Grote Zimbabwe rondreis

Een 20-daagse reis door de meest gevarieerde bestemming in Afrika: Zimbabwe. Tijdens deze reis verkent u reservaten per auto, te voet en per boot.

Lees meerOfferte aanvragen

Rhino Sanctuary
Vanaf € 2.307

per persoon

Zimbabwe en Botswana Safari

Een safari van 16 dagen met Sunway Safaris door Zimbabwe en Botswana. Met hoogtepunten als Chobe National Park en de Victoria watervallen.

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.