Great Zimbabwe Hotel

Great Zimbabwe Hotel2017-07-20T01:24:21+01:00

Carl Mauch ontdekte op 3 september 1871 de Great Zimbabwe ruïnes toen hij op zoek was naar ´Ophir´, het legendarische land van goud.

Ligging
Vanaf de grens met Zuid-Afrika bij Beitbridge is het ca. 290 km, vanaf Bulawayo en Masvingo elk ca. 280 km via asfaltwegen. Van daar leidt een weg u tot de ´Great Enclosure´. Het hotel ligt op slechts 800 m van de ruïnes (UNESCO Werelderfgoed site).

Hotel
Restaurant, sunset bar, zwembad, tennis- en volleybalvelden, wasservice, conferentiefaciliteiten, 2 souvenirwinkeltjes en een beveiligde parkeergelegenheid. Specialiteit: bruiloften.

Accommodatie
Er zijn 38 kamers met uitzicht op een tuin. Een deluxe suite, een familiesuite en de standaard kamers bevinden zich in een apart gebouw. Alle kamers zijn uitgerust met telefoon, tv, koffie/theefaciliteiten, een aparte badkamer met bad/douche, toilet, een haardroger op aanvraag beschikbaar.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan