Harare

Harare2017-06-21T09:07:26+01:00

Harare, de hoofdstad van Zimbabwe, betekent letterlijk “hij die niet slaapt”. Het is een moderne, westers aandoende stad met brede boulevards en hoge kantoorgebouwen. De straten van Harare zijn aangelegd volgens een vast roosterpatroon: de avenues lopen van oost naar west en de streets lopen van noord naar zuid.

Enkele belangrijke toeristische trekpleisters in de stad zijn de National Gallery, een interessant museum met Zimbabwaanse alsook andere Afrikaanse kunst en de Harare Gardens, een prachtig stadspark waar regelmatig voorstellingen worden gegeven in openlucht.

Vanuit Harare kunt u ook interessante excursies ondernemen naar de Tobacco Auctions, de grootste tabaksveiling ter wereld, naar de National Botanic Gardens en naar Mbare, een typisch Afrikaanse township.

Meer informatie over Zimbabwe vindt u hier:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan