Bumi Hills Safari Lodge

///Bumi Hills Safari Lodge
Bumi Hills Safari Lodge2017-07-20T01:30:25+01:00

Lake Kariba is het op 3 na grootste door mensen aangelegde stuwmeer ter wereld en het op een na grootste in Afrika. De kust van het meer is meer dan 2000 km lang en herbergt talrijke wilde dieren.

Ligging
De Bumi Hills Safari Lodge ligt verhoogd met uitzicht op Lake Kariba en is bereikbaar per vliegtuig vanuit Victoria Falls (vliegtuig 1 u.).

Lodge
Hoofdgebouw met lounge en internetaansluiting, tv-lounge, souvenirwinkeltje, biljartkamer, kleine bibliotheek en eetkamer met terras met uitzicht op het pittoreske Lake Kariba. Zwembad, zonnedek en spa beschikbaar. Er wordt safari’s, bush wandelingen, vissen en boottochten aangeboden. Dicht bij het domein aan de oever van het meer bevindt zich een uitkijkpost om wilde dieren te observeren.

Accommodatie
In totaal 20 kamers met airco en bad/douche/wc, balkon of eigen terras, met uitzicht op zee. Daarvan 10 standaard en 10 premium kamers. De premium kamers zijn ondergebracht in ruime halve huisjes.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan