Troutbeck Resort2017-07-20T00:53:32+01:00

In het ´Zwarte Woud´ van Zimbabwe, de Eastern Highlands, ligt op een hoogte van ca. 2.000 m het Troutbeck Resort. Kristalheldere rivieren en meren, tussen de beboste heuvels en groene valleien en weilanden zijn een paradijs voor wandelaars, vissers en golfers.

Ligging
Vanaf Harare rijdt u in ca. 4 u. via een verharde weg naar Rusape, en dan via een onverharde weg naar het Nyanga NP naar het Troutbeck Resort.

Resort
Het complex ligt in een brede vallei met uitzicht op een meer. Het Beck’s restaurant is bekend vanwege zijn buffetten, er is een prachtige lounge, een traditionele bar, zwembad, tennisbaan, squashbaan, speelzaal (biljart, tafeltennis), speeltuin en babysitservice. Winkeltje, parkeerplaats, 9-holes golfbaan. Optionele activiteiten zijn paardrijden, excursies in het nationaal park, wandelen, golfen en vissen (met eigen materiaal).

Accommodatie
73 kamers met telefoon, tv, airco, vloerverwarming, oliekachel, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met douche of bad, toilet.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan