Binnenlandse Vluchten

Binnenlandse Vluchten2017-06-21T06:47:31+01:00

Binnenlandse Vluchten in Zimbabwe

U kunt niet rechtstreeks van Amsterdam naar Zimbabwe vliegen. Meestal wordt eerst naar Johannesburg en daarna naar Harare of Victoria Falls gevlogen. Er zijn regelmatige regionale vluchten tussen Zimbabwe en Zuid Afrika. Ook zijn er regelmatig binnenlandse vluchten.

(NOG AANPASSEN)

Gaborone Airport
De luchthaven van Gaborone (Sir Seretse Khama International Airport) ligt 14km te noorden van de stad – aan de uitvalsweg naar Francistown. Het is een moderne luchthaven vanwaaruit u zowel naar Johannesburg (Zuid-Afrika) als binnenlands naar Maun, Nata en Kasane kunt vliegen. Bij de aankomsthal is taxistandplaats en een huurkantoor van Avis Rent-a-Car.

Air Botswana
Air Botswana voert vluchten uit tussen Gabarone, Ghanzi, Francistown, Kasane en Maun. Daarnaast zijn er directe vluchten vanuit Johannesburg naar Maun en Kasane.

In de Okavango en in de noordelijke wildreservaten liggen lodges en camps die uitsluitend met kleinere, particuliere vliegtuigen te bereiken zijn. Botswana kent dan ook een uitgebreid particulier netwerk met dergelijke vluchten vanuit Maun, maar ook tussen accommodaties onderling.

Bagage op binnenlandse vluchten
Bij alle vliegsafari’s en vluchten met propellervliegtuigjes is maximaal 20 kg (inclusief handbagage en fototas) per persoon toegestaan. Uitsluitend lichte reistassen worden in deze kleine vliegtuigjes toegelaten (geen grote harde koffers).

Luchthavens in Botswana

Meer productinformatie over Zimbabwe