×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Groepsreizen in Zimbabwe

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Zimbabwe met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids.

Volgens ons is Zimbabwe een fraaie vakantiesafari in Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Zimbabwe heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens, dan zullen wij er alles aan doen om uw droomreis waar te maken. Tijdens onze groepsreizen in Zimbabwe ontdekt u Zimbabwe niet alleen maar met een groep.

Tijdens de groepsreizen in Zimbabwe, maakt u kennis met de vriendelijke bevolking en spectaculaire landschappen van dit prachtige land. Tijdens een spannende safari door het Hwange National Park heeft u een grote kans om de Big Five tegen te komen. In het Matopos National Park heeft u een grote kans om luipaarden te spotten, in dit park woont namelijk een enorm aantal luipaarden. Vergeet in Matopos National Park niet om omhoog te kijken, grote kans dat een van de vijftig soorten roofvogels boven je hoofd zweeft. Dwaal door de ruïnes in Centraal Zimbabwe en ontmoet het vriendelijke en gastvrije Ndebele volk en leer meer over de traditionele gebruiken en rituelen van de Zimbabwanen. Een groepsreis door Zimbabwe is niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls.Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. 

Groepsreizen in Zimbabwe

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
Vanaf € 5.890

per persoon

Best of Zimbabwe

10-daagse rondreis met de ongerepte natuur bij Mana Pools en Lake Kariba. Maak vervolgens kennis met het land van de grote grijze reuzen in Hwange...

Lees meerOfferte aanvragen

Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
Vanaf € 3.781

per persoon

Vergeten Zimbabwe

Unieke dierenobservaties staat centraal in deze 10-daagse rondreis in het vergeten Zimbabwe. Word betovert door kleurrijke en afwisselende...

Lees meerOfferte aanvragen

Hwange National Park
Vanaf € 3.350

per persoon

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Een uitdagende 12-daagse autorondreis waar kennis wordt gemaakt met lokale cultuur en wilde dieren.

Lees meerOfferte aanvragen

Great Zimbabwe Ruinen
Vanaf € 2.828

per persoon

Oude pracht opnieuw ontdekken

Een reis vol met bijzondere hoogtepunten die begint in de Eastern Highlights, 'Zwarte Woud van Afrika' en 12 dagen duurt.

Lees meerOfferte aanvragen

Matopos Hills
Vanaf € 1.890

per persoon

Grote Zimbabwe rondreis

Een 20-daagse reis door de meest gevarieerde bestemming in Afrika: Zimbabwe. Tijdens deze reis verkent u reservaten per auto, te voet en per boot.

Lees meerOfferte aanvragen

Rhino Sanctuary
Vanaf € 2.307

per persoon

Zimbabwe en Botswana Safari

Een safari van 16 dagen met Sunway Safaris door Zimbabwe en Botswana. Met hoogtepunten als Chobe National Park en de Victoria watervallen.

Lees meerOfferte aanvragen

Victoria Watervallen

Highlights of Zimbabwe

Geniet op deze reis van twee buitengewone accommodaties. De Gorges Lodge ligt 250 m boven de Zambezi en biedt een adembenemend uitzicht over de...

Lees meerOfferte aanvragen

Lower Zambezi

Safari tussen Hwange en de Zambezi

Deze safari tussen Hwange en de Zambezi staat voor unieke dierenobservaties, de brullende Victoria watervallen, en het enorme binnenmeer van Lake...

Lees meerOfferte aanvragen

Hwange National Park

Gemoedelijkheid en rust

Beleef de hoogtepunten van Zimbabwe met gemoedelijkheid en rust! U brengt vaak 2 tot 3 nachten op één plek door en heeft zo voldoende tijd om het land...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.