Groepsreizen in Zimbabwe

Groepsreizen in Zimbabwe2017-07-20T00:59:46+01:00

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Zimbabwe met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids.

Volgens ons is Zimbabwe een fraaie vakantiesafari in Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Zimbabwe heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens, dan zullen wij er alles aan doen om uw droomreis waar te maken. Tijdens onze groepsreizen in Zimbabwe ontdekt u Zimbabwe niet alleen maar met een groep.

Tijdens de groepsreizen in Zimbabwe, maakt u kennis met de vriendelijke bevolking en spectaculaire landschappen van dit prachtige land. Tijdens een spannende safari door het Hwange National Park heeft u een grote kans om de Big Five tegen te komen. In het Matopos National Park heeft u een grote kans om luipaarden te spotten, in dit park woont namelijk een enorm aantal luipaarden. Vergeet in Matopos National Park niet om omhoog te kijken, grote kans dat een van de vijftig soorten roofvogels boven je hoofd zweeft. Dwaal door de ruïnes in Centraal Zimbabwe en ontmoet het vriendelijke en gastvrije Ndebele volk en leer meer over de traditionele gebruiken en rituelen van de Zimbabwanen. Een groepsreis door Zimbabwe is niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. Wij bieden de volgende groepsreizen in Zimbabwe aan:

Groepsreizen in Zimbabwe

Wat klanten zeggen (t101)

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan