×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Groepsreizen in Zimbabwe

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Zimbabwe met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids.

Volgens ons is Zimbabwe een fraaie vakantiesafari in Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Zimbabwe heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens, dan zullen wij er alles aan doen om uw droomreis waar te maken. Tijdens onze groepsreizen in Zimbabwe ontdekt u Zimbabwe niet alleen maar met een groep.

Tijdens de groepsreizen in Zimbabwe, maakt u kennis met de vriendelijke bevolking en spectaculaire landschappen van dit prachtige land. Tijdens een spannende safari door het Hwange National Park heeft u een grote kans om de Big Five tegen te komen. In het Matopos National Park heeft u een grote kans om luipaarden te spotten, in dit park woont namelijk een enorm aantal luipaarden. Vergeet in Matopos National Park niet om omhoog te kijken, grote kans dat een van de vijftig soorten roofvogels boven je hoofd zweeft. Dwaal door de ruïnes in Centraal Zimbabwe en ontmoet het vriendelijke en gastvrije Ndebele volk en leer meer over de traditionele gebruiken en rituelen van de Zimbabwanen. Een groepsreis door Zimbabwe is niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls.Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. 

Groepsreizen in Zimbabwe

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
€ 4.397

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Best of Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
€ 3.461

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Vergeten Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Hwange National Park
€ 3.287

per persoon

Great Zimbabwe Ruinen
€ 5.616

per persoon

Matopos Hills
€ 1.794

per persoon

Rhino Sanctuary
€ 2.307

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.