Treinreizen in Zimbabwe

Treinreizen in Zimbabwe2017-07-20T01:05:49+01:00

Met de treinreizen in Zimbabwe verkent u het land op een bijzondere manier. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Onderstaand treft u de belangrijkste routes aan.

Met de Nostalgische treinreis tussen Pretoria en de Victoria Falls reist u met de trein door het westen van Zimbabwe en het noorden van Zuid-Afrika. In Zimbabwe ziet u Sawmills, Bulawayo en Plumtree waarna u de Zuid-Afrikaanse grens passeert. U rijdt in ca. 55 uur een traject van ca. 1.500 km en geniet van zuidelijk Afrika. Tijdens deze nostalgische treinreis staat de uitstekende service nog meer voorop dan bij de andere ritten. Het gaat puur om het genieten. De excursies zijn niet het hoogtepunt van de dag. Maar het treinpersoneel en de trein zorgt voor een bijzondere reis door het adembenemend mooie landschap van Afrika.

Met de ‘Southern Cross’ reist u per trein van Johannesburg naar de Victoria Falls in 16 dagen. Tijdens deze reis doorkruist u 6 landen: Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Zambia en Botswana. Zonder dat u dagelijks uw koffers hoeft te pakken bezoekt u in korte tijd enkele hoogtepunten van zuidelijk Afrika. U bezoekt bijvoorbeeld de Victoria Falls, Kruger Park, Swaziland, Great Zimbabwe en Johannesburg.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. Wij bieden de volgende rondreizen aan in Zimbabwe.

Treinreizen in Zimbabwe

Wat klanten zeggen (t101)

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan