×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Safari tussen Hwange en de Zambezi

10 dagen fly-in safari naar Hwange NP en de Victoria watervallen

Over de reis

Deze safari tussen Hwange en de Zambezi staat voor unieke dierenobservaties, de brullende Victoria watervallen, en het enorme binnenmeer van Lake Kariba. Deze bestemmingen zijn bij elke reis naar Zimbabwe onmisbaar. Laat u betoveren door het kleurrijke en afwisselende landschap, evenals de grote rijkdom aan wilde dieren!

In een oogopslag

  • 10 dagen fly-in safari
  • van/naar Victoria Falls
  • hoogtepunten: Victoria Falls, Hwange NP en Lake Kariba
Vanaf € 3.701 p.p.

Dag 1: Victoria Falls.

Na aankomst in Victoria Falls wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet de rest van de dag van de prachtige tuin.

Overnachting: 2 overnachtingen Ilala Lodge.

Dag 2: Victoria Falls (ontbijt).

U heeft de mogelijkheid om de nabijgelegen Victoria watervallen te bezoeken. Een pad langs de brullende watervallen is een belevenis die blijvende indrukken nalaat. Door de opstijgende nevel van het stortende water heeft zich een stuk regenwoud kunnen ontwikkelen. Een vlucht over de watervallen (bijv. per helikopter) biedt u het beste zicht over dit natuurwonder. Er worden ook andere activiteiten aangeboden, zoals whitewater rafting en boottochten op de Zambezi bij zonsondergang. Ca. 10 min verwijderd van het hotel bevindt zich een grote markt, waar u veel souvenirs kunt inkopen.

Dag 3: Victoria Falls - Hwange NP (volpension).

U wordt in de ochtend opgehaald aan uw hotel en naar het zuidelijk gelegen Hwange NP gebracht. Deze rit duurt ca. 3 u. In de namiddag geniet u van uw eerste safari-activiteit in het wildrijke nationaal park. Inbegrepen zijn wildobservaties, bushwandelingen en nachtsafari’s.

Overnachting: 3 overnachtingen Elephant’s Eye Safari Lodge.

Dag 4 - 5: Hwange NP (volpension).

Bijna alle wilde diersoorten in Afrika, ook groot wild en roofdieren, zijn in het park woonachtig. U kunt kiezen tussen safaritochten overdag, in de namiddag of ’s nachts, of een wandelsafari.

Dag 6: Hwange NP - Lake Kariba (halfpension).

Vroeg in de morgen transfer naar de luchthaven van Hwange. Vlucht naar de Bumi Hills Safari Lodge aan Lake Kariba. Daarna korte transfer van de luchthaven naar uw lodge.

Overnachting: 3 overnachtingen Bumi Hills Safari Lodge.

Dag 7 - 8: Lake Kariba (volpension).

Lake Kariba is het op drie na grootste door mensen gebouwde stuwmeer ter wereld en het op twee na grootste in Afrika. De kustlijn die meer dan 2.000 km lang is, is de thuisbasis van talrijke wilde dieren. Aangeboden activiteiten: safaritochten, bushwandelingen, vissen en boottochten. Niet ver van de oever van het meer bevindt zich een uitzichtpunt, vanwaar u vele dieren kunt observeren.

Dag 9: Lake Kariba - Victoria Falls (ontbijt).

U verlaat het prachtige Lake Kariba en vliegt terug naar Victoria Falls (ca. 75 min.). Een transfer brengt u terug naar het hotel. De namiddag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting: Overnachting Ilala Lodge.

Dag 10: Victoria Falls (ontbijt).

Na een gezellig ontbijt neemt u een transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. Hier eindigt deze onvergetelijke safarireis.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Bumi Hills Safari Lodge

Accommodations

Bumi Hills Safari Lodge

Bumi Hills Safari Lodge heeft uitzicht op Lake Kariba en bereikbaar per vliegtuig. Het heeft 20 kamers met eigen terras en uitzicht op zee.


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge

Accommodations

Ilala Lodge

De Ilala Lodge is een voordelig uitgangspunt om de Victoria watervallen te verkennen.


Lees meerOfferte aanvragen
Elephant's Eye Lodge

Accommodations

Elephant's Eye Lodge

Het Hwange NP ligt in het westen van Zimbabwe en biedt uitstekende omstandigheden voor dierenobservaties. Beroemd zijn de grote kuddes olifanten en de...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

97437

Inclusief

vermelde transfers en binnenlandse vluchten, overnachtingen, safari-activiteiten, vermelde maaltijden, lokale drankjes en huiswijn in Elephant’s Eye Lodge/Bumi Hills Lodge, wasservice (geen ondergoed), entreegeld in de Bumi Hills Safari Lodge, Engelstalige gids/chauffeur, entreegelden natuurreservaat en nationale parken.

Exclusief

internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, lokale luchthavenbelasting Victoria Falls & Lake Kariba (USD 15 p.p. per vlucht, ter plaatse te betalen) en fooien.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg. p.p. in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid