Vergeten Zimbabwe2018-11-26T17:01:01+01:00
  • 10 dagen fly-in-safari
  • van/naar Victoria Falls
  • Hoogtepunten: Victoria Falls, Hwange NP en Lake Kariba
  • Vanaf; € 3.461 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

Safari tussen Hwange en de Zambezi

Deze safari tussen Hwange en de Zambezi staat voor unieke dierenobservaties, de brullende Victoria watervallen, en het enorme binnenmeer van Lake Kariba. Deze bestemmingen zijn bij elke reis naar Zimbabwe onmisbaar. Laat u betoveren door het kleurrijke en afwisselende landschap, evenals de grote rijkdom aan wilde dieren!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Victoria Falls.
Na aankomst in Victoria Falls wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. Geniet de rest van de dag van de prachtige tuin.
2 overnachtingen Ilala Lodge.

Dag 2: Victoria Falls (ontbijt).
U heeft de mogelijkheid te voet vanaf het hotel (ca. 10 min.) naar de nabijgelegen Victoria watervallen te gaan. Wandel er langs de brullende watervallen. Een helikoptervlucht over de watervallen biedt u het beste zicht over dit heerlijke natuurwonder. U heeft de gelegenheid om een rit te maken op een olifant (niet inbegrepen). Een erg bijzondere belevenis! Ca. 10 min vewijderd van het hotel bevindt zich een grote markt, waar u veel souvenirs kunt inkopen.

Dag 3: Victoria Falls – Hwange NP (volpension).
U wordt in de ochtend opgehaald aan uw hotel en naar het zuidelijke gelegen Hwange NP gebracht. Deze rit duurt ca. 3 u. In de namiddag geniet u van uw eerste safari-activiteit in het wildrijke nationale park. Inbegrepen zijn een wildobservatie per dag en lokale drankjes tijdens de maaltijden. De entreegelden voor de nationale parken per dag en per persoon bedragen USD 20 en dienen ter plaatse betaald te worden.
3 overnachtingen Elephant’s Eye Safari Lodge.

Dag 4 – 5: Hwange NP (volpension).
Bijna alle wilde diersoorten in Afrika, ook groot wild en roofdieren zijn in het park woonachtig. U kunt kiezen tussen safaritochten overdag, in de namiddag of ´s nachts of een wandelsafari (per dag 2 activiteiten inbegrepen).

Dag 6: Hwange NP – Victoria Falls – Lake Kariba (halfpension).
Erg vroeg in de morgen neemt u een transfer naar Victoria Falls (duur ca. 3 u.) en vlucht (duur ca. 1 u.) naar uw lodge Bumi Hills aan Lake Kriba. Daarna korte transfer van de luchthaven naar uw lodge.
3 overnachtingen Bumi Hills Safari Lodge.

kaart rondreis vergeten zimbabwe

Code
97437

Inclusief
Vermelde transfers en binnenlandse vluchten, overnachtingen, safari-activiteiten, vermelde maaltijden, lokale drankjes en huiswijn in Elephant’s Eye Lodge/Bumi Hills Lodge, wasservice (geen ondergoed), entreegeld in de Bumi Hills Safari Lodge, Engelstalige gids/chauffeur.

Exclusief
Internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegelden Hwange NP (USD 10 p.p. per dag), lokale luchthavenbelasting Victoria Falls & Lake Kariba (USD 15 p.p. per vlucht, ter plaatse te betalen) en fooien.

Opmerking
Bagagebeperking: max. 20 kg. p.p. in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.
Bij de vluchten per kleine vliegtuigen betreffen het geen chartervluchten. Tussenstops zijn bijgevolg mogelijk.
Prijzen voor alleenreizenden op aanvraag.

Aantal deelnemers
Minimaal 2 personen

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 30.11.18: 3.835 Euro
01.12.18 – 21.12.18: 3.461 Euro
22.12.18 – 21.03.19: 3.781 Euro
22.03.19 – 21.05.19: 4.394 Euro
22.05.19 – 20.06.19: 5.284 Euro
21.06.19 – 31.10.19: 5.611 Euro
01.11.19 – 30.11.19: 4.394 Euro
01.12.19 – 21.12.19: 3.781 Euro
22.12.19 – 31.03.20: 3.894 Euro

Dag 7 – 8: Lake Kariba (volpension).
Lake Kariba is de op 3 na grootste, door mensen gebouwde, dam ter wereld en de op de 2 na grootste in Afrika. De kustlijn die meer dan 2.000 km lang is, is de thuisbasis van talrijke wilde dieren. Aangeboden worden safaritochten, bushwandelingen, vissen en boottochten. Niet ver van de oever van het meer bevindt zich een uitzichtpunt, vanwaaruit u vele dieren kunt observeren.

Dag 9: Lake Kariba – Victoria Falls (ontbijt).
U verlaat het prachtige meer Kariba en vliegt terug naar Victoria Falls. Een transfer brengt u terug naar het hotel. De namiddag heeft u ter vrije besteding.
Overnachting Ilala Lodge.

Dag 10: Victoria Falls (ontbijt).
Na een gezellig ontbijt neemt u een transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. Hier eindigt deze onvergetelijke safarireis.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende groepsreizen aan in Zimbabwe:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere rondreizen, hotels, resorts of safarilodges, autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan