×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
020 6230008

Chundu Island

Chundu Island | Victoria Falls

The Elephant Camp

The Elephant Camp | Victoria Falls

Victoria Falls

Victoria Falls | Victoria Falls

Victoria Falls

Victoria Falls is zowel de naam van het indrukwekkende natuurwonder als van het stadje in de buurt van de watervallen. Dit watergordijn is uitgeroepen tot het zevende wereldwonder en is één van de belangrijkste toeristische attracties in heel Afrika. Hier stort de Zambezi zich donderend omlaag in de Batoka Gorge en vormt zo het grootste watergordijn ter wereld. In de maanden april en mei, als de rivier zijn hoogste peil bereikt, stort hier 545 miljoen liter water per minuut naar beneden.

De plaatselijke bevolking noemde dit schitterende natuurspektakel heel toepasselijk Mosi-oa-Tunya of "rook die dondert", maar het werd door de Schot David Livingstone omgedoopt tot Victoria Falls, genaamd naar de Queen Victoria, de toenmalige koningin van Engeland.

De Victoria watervallen zijn één van de mooiste en spectaculairste watervallen van de wereld. De watervallen worden gevoed door de machtige Zambezi-rivier. Bij de watervallen vindt u ook het monument van Dr. Livingstone.

U kunt de watervallen bezoeken (en erbij verblijven) aan de Zimbabwaanse kant (Victoria Falls) of aan de Zambiaanse kant (Livingstone). Aan beide kanten hebben wij prachtige accommodaties voor u beschikbaar. Hieronder vindt u de selectie van onze accommodaties en enkele complete arrangementen.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
€ 4.397

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Best of Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
€ 3.461

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Vergeten Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Hwange National Park
€ 3.287

per persoon

Great Zimbabwe Ruinen
€ 5.616

per persoon

Matopos Hills
€ 1.794

per persoon

Rhino Sanctuary
€ 2.307

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.