Sanctuary Sussi & Chuma Lodge

///Sanctuary Sussi & Chuma Lodge
Sanctuary Sussi & Chuma Lodge2017-07-20T01:34:57+01:00

Een luxe oase van rust, 15 km stroomopwaarts van de Victoria watervallen.

Ligging
Adembenemende ligging aan de oever van de Zambezi rivier in het Mosi-oa-Tunya NP. Er is uitgebreide keuze uit diverse activiteiten zoals safari’s, excursies naar authentieke dorpen en natuurlijk de Victoria watervallen.

Lodge
Het hoofdgebouw ligt aan de oever van de Zambezi rivier en heeft een verhoogde bar met een prachtig uitzicht, een lounge, een eetgedeelte, een uitzichtplatform en een zwembad. De lodge biedt ook spa behandelingen aan.

Accommodatie
De luxe lodge heeft 12 luxe boomchalets, gebouwd in majestueuze bomen en 2 Chuma huizen. De boomchalets hebben grote bedden, een eigen badkamer met een douche/toilet, airco, een privé-uitzichtplatform, minibar, muskietennet, kluisje, ventilator. Er is elektrische verlichting. De Chuma huizen hebben een privézwembad.

Andere accommodaties die wij in deze regio aanbieden zijn:

Reisaanbiedingen voor Zimbabwe (t97)

Ontdek Zimbabwe per huurauto

Vanaf 3.287 Euro p.p. – exclusief vluchten

Ontdek Zimbabwe per huurauto

12-daagse autorondreis van Harare naar Victoria Falls.
Zimbabwe kan ondertussen weer met een huurauto worden bezocht. De geselecteerde hotels, lodges en camps zijn goed tot uitstekend. Geasfalteerde wegen verbinden alle belangrijke plaatsen in het land en er is genoeg brandstof verkrijgbaar.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan