×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Sanctuary Sussi & Chuma Lodge

Een luxe oase van rust, 15 km stroomopwaarts van de Victoria watervallen.

Ligging

Adembenemende ligging aan de oever van de Zambezi rivier in het Mosi-oa-Tunya NP. Er is uitgebreide keuze uit diverse activiteiten zoals safari’s, excursies naar authentieke dorpen en natuurlijk de Victoria watervallen.

Lodge

Het hoofdgebouw ligt aan de oever van de Zambezi rivier en heeft een verhoogde bar met een prachtig uitzicht, een lounge, een eetgedeelte, een uitzichtplatform en een zwembad. De lodge biedt ook spa behandelingen aan.

Accommodatie

De luxe lodge heeft 12 luxe boomchalets, gebouwd in majestueuze bomen en 2 Chuma huizen. De boomchalets hebben grote bedden, een eigen badkamer met een douche/toilet, airco, een privé-uitzichtplatform, minibar, muskietennet, kluisje, ventilator. Er is elektrische verlichting. De Chuma huizen hebben een privézwembad.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

onderweg met kano | rondreizen zimbabwe
€ 4.397

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Best of Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Ilala Lodge | rondreizen Zimbabwe
€ 3.461

per persoon

Vakantie Zimbabwe

Vergeten Zimbabwe

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Hwange National Park
€ 3.287

per persoon

Great Zimbabwe Ruinen
€ 5.616

per persoon

Matopos Hills
€ 1.794

per persoon

Rhino Sanctuary
€ 2.307

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.