Amathole Region

Amathole Region2017-07-19T14:56:22+01:00

Amathole is het gebied tussen de Great Fish River en de Great Kei River. Het gebied staat bol van de Xhosa geschiedenis – het vormde tijdens het Apartheidsregime grotendeels het thuisland Ciskei. Het is ook de geboortegrond van een groot aantal verzetshelden tegen het Apartheidsregime, zoals Nelson Mandela en Steve Biko.

Langs de kust – die ook wel de Shipwreck Coast wordt genoemd – vindt u een aantal mooie baaien met prachtige stranden, waar veel gesurft wordt. Landinwaarts treft u glooiende heuvels aan met grasland en endemische bossen – maar ook her en der aangeplante naaldboom bossen en plantages. In het gebied liggen plaatsen als East London, King Williams Town, Queenstown en het relaxte bergdorpje Hogsback. Het Tsolwana Game Reserve is het belangrijkste natuurpark in het gebied, maar wordt nog weinig bezocht door toeristen van buiten Zuid-Afrika.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Amathole Region aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan