Hogsback2017-07-19T15:01:00+01:00

Het rustige bergdorpje Hogsback ligt in het hart van de Amathole Mountains – 100km ten noordwesten van King Williams Town (bereikbaar via de R63 en de R345). Het dorp bestaat uit een onverharde weg met daarlangs een aantal pittoreske huisjes, hotels, theetuinen en curiosawinkeltjes. Dankzij het heerlijk gematigde klimaat liggen er in en om het dorpje mooie tuinen, die meer doen denken aan het platteland van Engeland dan aan het binnenland van Zuid-Afrika.

Onderweg – tussen Hogsback en King William’s Town – ligt het kleine plaatsje Alice, waar u beslist even een kijkje moet nemen bij de University of Fort Hare. Hier studeerden ondermeer Nelson Mandela en Steve Biko. In de De Beers Centenary Art Gallery vindt u een aantal belangrijke werken van Zuid-Afrikaanse kunstenaars, maar ook archiefstukken van over Steve Biko, de Black Consiousness Movement en het ANC.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Hogsback aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan