Kariega Game Reserve

Kariega Game Reserve2017-07-19T15:47:42+01:00

Kariega Game Reserve is een malariavrij natuurreservaat in de Eastern Cape, dat slechts op 15 minuten van de Indische Oceaan – ter hoogte van het badplaatsje Kenton-on-Sea – ligt. Het Kariega Game Reserve ligt hoog boven de spectaculaire Kariega River Valley, in het hart van de 1820 Settler Country. Naast de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard, kunt u hier ook de Hippo, Hyena, Eland, Zebra, Giraffe, Gnoe zien.

Het Kariega Private Game Reserve strekt zich uit over 10 000 hectare en kan gemakkelijk via een geasfalteerde weg vanuit Port Elizabeth bereikt worden. Dit pittoreske game reserve ligt op minder dan 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Kenton-on-Sea. Vanwege het waterrijke en gevarieerde landschap kunnen in dit natuurpark ook veel vogelsoorten gespot worden.

In het Kariega Game Reserve liggen 3 luxe safari lodges. Naast safari’s worden ook diverse activiteiten aangeboden vanuit de lodges. Kinderen zijn van harte welkom bij Kariega.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in het Kariega Game Reserve aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan