St Francis Bay

St Francis Bay2017-07-19T16:04:30+01:00

22 km ten zuiden van Humansdorp (dat aan de N2 ligt) ligt Cape St Francis – in de Western Region van de Eastern Cape. Een rotspunt met een houten vuurtoren markeert St Francis Bay. U kunt hier prachtige zonsondergangen zien. Iets noordelijk van de kaap ligt het klein – maar de bij 2e huis bezitters steeds populairder wordende – badplaatsje St Francis Bay. Het is met name een plek om te zonnen, zwemmen, surfen en te relaxen.

Oyster Bay
15km westelijk van Cape St Francis ligt een volgende mooie baai met een imposante duinenrij en een heerlijk strand om uit te waaien of paard te rijden. Oyster Bay ligt behoorlijk afgelegen – 25 km over een onverharde weg vanaf St Francis Bay – en u zult het strand dus vrijwel voor uzelf hebben.

Jeffrey’s Bay
10 km noordelijk van St Francis Bay ligt Jeffrey’s Bay (oftewel ‘J-bay’, zoals de lokalen zeggen) – de beste plek in Zuid-Afrika om te surfen. Surfers uit de hele Wereld komen hier tussen juni en september om de beroemde “Supertubes” te bedwingen. In juli wordt de Billabong Pro Championship hier gehouden. Voor niet-surfers is er ook genoeg te doen – u kunt hier prima sandboarden en vogels en dolfijnen kijken vanaf de prachtige stranden. In het plaatsje vindt u een interessant schelpenmuseum. Er zijn genoeg cafés, restaurants en terrassen voor een aangenaam verblijf.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in St Francis Bay aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan