Cintsa West & East

Cintsa West & East2017-07-19T16:09:12+01:00

De twee dorpjes Cintsa West en Cintsa East liggen 38 km ten oosten van East London, aan het begin van de Wild Coast. Bij Cintsa West kunt u vanaf het strand surfen en kanoën. Er zijn ook mogelijkheden tot paardrijden.

Cintsa West Nature Reserve
Het Cintsa West Nature Reserve is een mooi wandelgebied. Vanaf de wandelpaden heeft u een prachtig uitzicht op de ruige kust. In het park leven veel vogels, amfibieën en aapjes.

Inkenkwesi Game Reserve
Onderweg – tussen de afslag van de N2 (exit 26) en Cintsa West komt u langs het Inkenwesi Game Reserve. In dit wildreservaat kunt u 4 van de Big 5 zien (alleen olifanten ontbreken).

Morgan’s Bay
Verder oostelijk langs de kust, bij de monding van de Kei rivier (Kei Mouth) ligt het rustige badplaatsje Morgan’s Bay. Bij het plaatje ligt de Ntshala lagune, waar u vanaf het strand veilig kunt zwemmen. Vanaf hier kunt u het Double Mouth Nature Reserve verkennen, een kustpark waar u mooie wandeltochten kunt maken langs klifpartijen en beschutte baaien. U kunt Morgan’s Bay bereiken door vanaf de N2 de R349 te nemen (85km van East London).

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Cintsa West & East aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan