Coffee Bay2017-07-19T16:10:36+01:00

Coffee Bay is waarschijnlijk genoemd naar een schip met koffie dat hier in 1863 schipbreuk leed. Het is een rustig badplaatje – gelegen aan de Wild Coast van Eastern Cape – waar u goed kunt zwemmen, surfen, vissen en wandelen. In het plaatsje kunt u heerlijk seafood eten. Vogelliefhebber zullen hier hun ogen uitkijken. Langs de kust jaagt de visarend. Meer landinwaarts – in het tropische regenwoud – leven tal van kleurrijke vogelsoorten.

Voor de kust zijn de riffen al net zo ongerept als de kust zelf. Er leven maar liefst 800 verschillende vissoorten. Helaas zijn er maar een beperkt aantal veilige divespots om deze fantastische onderwaterwereld te verkennen. De branding beukt vaak stevig op de puntige rotsen. Vissen kunt u hier wel naar hartenlust.

Hole in the Wall
6km ten zuiden van Coffee Bay ligt een klif in zee met een door erosie ontstaan gat erin. U kunt vanuit Coffee Bay een wandeltocht maken naar de rots (8km).

Coffee Bay ligt ca. 90 km van de hoofdweg N2 en is bereikbaar via een verharde weg.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Coffee Bay aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan