Port St Johns

Port St Johns2017-07-19T16:12:56+01:00

Dit kleine idyllische badplaatje aan de monding van de Umzimvubu rivier, biedt één van de meest spectaculaire uitzichten op de Wild Coast. U moet hiervoor wel een heuvel beklimmen (Mount Thesiger), die net aan de westzijde van het dorpje ligt. Met name rond zonsondergang heeft u een magnifiek uitzicht op de rood gekleurde kliffen. Het dorp zelf heeft een fraai strand (First Beach), waar u kunt zwemmen en kanoën. Om het dorp ligt tropisch regenwoud.

Port St John ligt op 90km van Umthatha, maar kan ook vanuit het oosten worden bereikt over de bijna geheel verharde R61 via Flagstaff (u “by-passed” dan een stuk N2 vanaf Port Edward)

Silaka Nature Reserve
6½ km ten westen van het dorp – tussen Second Beach en Sugerloaf Rock – ligt het Silaka Nature Reserve, een kustpark waar u mooie wandeltochten kunt maken langs klifpartijen en beschutte baaien. Bij de monding van de Gxwaleni rivier groeien aloes bijna tot in het water. Hier worden vaak Clawless otters op het strand gezien. Vooral bij Bird Island kijkt u – vanwege de prachtige natuur – uw ogen uit.

Onderstaand ziet u een opsomming van gebieden in Wild Coast:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan