×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Oyster Bay Lodge

Oyster Bay Lodge | St Francis Bay

Sandals Guest House

Sandals Guest House | St Francis Bay

St Francis Bay

St Francis Bay | St Francis Bay

St Francis Bay

22 km ten zuiden van Humansdorp (dat aan de N2 ligt) ligt Cape St Francis – in de Western Region van de Eastern Cape. Een rotspunt met een houten vuurtoren markeert St Francis Bay. U kunt hier prachtige zonsondergangen zien. Iets noordelijk van de kaap ligt het klein – maar de bij 2e huis bezitters steeds populairder wordende - badplaatsje St Francis Bay. Het is met name een plek om te zonnen, zwemmen, surfen en te relaxen.

Oyster Bay

15km westelijk van Cape St Francis ligt een volgende mooie baai met een imposante duinenrij en een heerlijk strand om uit te waaien of paard te rijden. Oyster Bay ligt behoorlijk afgelegen – 25 km over een onverharde weg vanaf St Francis Bay – en u zult het strand dus vrijwel voor uzelf hebben.

Jeffrey’s Bay

10 km noordelijk van St Francis Bay ligt Jeffrey’s Bay (oftewel ‘J-bay’, zoals de lokalen zeggen) – de beste plek in Zuid-Afrika om te surfen. Surfers uit de hele Wereld komen hier tussen juni en september om de beroemde “Supertubes” te bedwingen. In juli wordt de Billabong Pro Championship hier gehouden. Voor niet-surfers is er ook genoeg te doen – u kunt hier prima sandboarden en vogels en dolfijnen kijken vanaf de prachtige stranden. In het plaatsje vindt u een interessant schelpenmuseum. Er zijn genoeg cafés, restaurants en terrassen voor een aangenaam verblijf.