×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Neushoorn in Likenkwesi Game Reserve

Neushoorn in Likenkwesi Game Reserve | Cintsa West & East

Buffel in Likenkwesi Game Reserve

Buffel in Likenkwesi Game Reserve | Cintsa West & East

Leeuwen in Likenkwesi Game Reserve

Leeuwen in Likenkwesi Game Reserve | Cintsa West & East

Cintsa West & East

De twee dorpjes Cintsa West en Cintsa East liggen 38 km ten oosten van East London, aan het begin van de Wild Coast. Bij Cintsa West kunt u vanaf het strand surfen en kanoën. Er zijn ook mogelijkheden tot paardrijden.

Cintsa West Nature Reserve

Het Cintsa West Nature Reserve is een mooi wandelgebied. Vanaf de wandelpaden heeft u een prachtig uitzicht op de ruige kust. In het park leven veel vogels, amfibieën en aapjes.

Inkenkwesi Game Reserve

Onderweg – tussen de afslag van de N2 (exit 26) en Cintsa West komt u langs het Inkenwesi Game Reserve. In dit wildreservaat kunt u 4 van de Big 5 zien (alleen olifanten ontbreken).

Morgan’s Bay

Verder oostelijk langs de kust, bij de monding van de Kei rivier (Kei Mouth) ligt het rustige badplaatsje Morgan’s Bay. Bij het plaatje ligt de Ntshala lagune, waar u vanaf het strand veilig kunt zwemmen. Vanaf hier kunt u het Double Mouth Nature Reserve verkennen, een kustpark waar u mooie wandeltochten kunt maken langs klifpartijen en beschutte baaien. U kunt Morgan’s Bay bereiken door vanaf de N2 de R349 te nemen (85km van East London).