×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Eten met een uitzicht

Eten met een uitzicht | Pakamisa Private Game Reserve

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer | Pakamisa Private Game Reserve

Zwembad met uitzicht op de natuur

Zwembad met uitzicht op de natuur | Pakamisa Private Game Reserve

Pakamisa Private Game Reserve

Pongola

Safari op de rug van een paard, een unieke belevenis, zowel voor ervaren als onervaren ruiters! Lid van de Fair Trade Organisatie.

Ligging

Malariavrij, in een 2.500 ha groot wildreservaat met eigen hoogvlakte (750 m hoog), met vele dalen en steile ravijnen. De lodge ligt 15 km ten zuidwesten van Pongola, ca. 4 u. (380 km) rijden van Durban en 2 u. (250 km) rijden van Richards Bay.

Lodge

Gourmetrestaurant met grote veranda en weids uitzicht over het groene dal, goed gesorteerde wijnkelder, Hunter’s Bar, groot rotszwembad met een bar, overdekte parkeerplaats, een bibliotheek en gratis wifi in het hoofdgebouw. Per dag zijn 2 activiteiten in de prijs inbegrepen, uit het aanbod: begeleide safari’s, wandelingen

en paardsafari’s. Op de rug van goed getrainde paarden heeft u de kans om vrij dichtbij antilopen, giraffen, zebra’s en impala’s te komen. Geniet van exclusieve safari’s in een ontspannen sfeer! Verder ook boogschieten, luchtdrukgeweer- en kleiduifschieten. Pakasima staat bekend om het fokken van Arabische paarden en de hoogwaardige safari’s te paard.

Accommodatie

7 elegant ingerichte, ruime suites (ca. 90 m²) met eigen badkamer, haardroger, een kluisje, minibar, koffie/theefaciliteiten, lounge en een ruime overdekte veranda. Aanvullend is er een honeymoon suite met adembenemend uitzicht.

Inclusief

Volpension en 2 activiteiten per dag.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, drankjes en wasservice.

Opmerking

3=2 (geldig: 10.01.15-28.02.15, 01.09.15-30.09.15, 10.01.16-29.02.16).