Bela-Bela (Warmbad)

///Bela-Bela (Warmbad)
Bela-Bela (Warmbad)2017-07-19T20:09:40+01:00

Bela-Bela betekend in Noord-Soto taal kokend, kokend. Voorheen was dit stadje bekend als Warmbad maar nu is dat Bela-Bela de officiële naam van deze plek met heerlijke warmwaterbronnen, die per uur 22.000 liter water leveren op een temperatuur van 53°. Voordat de blanken naar het oord kwamen woonden hier Tswana en Soto stammen. Nu ontvangt Bela-Bela ook bezoekers uit de provincie Gauteng, wat maar een uur rijden weg ligt.

Het eens zo kleine stadje is uitgegroeid tot een relaxoord voor stedelingen en heeft een uitgebreid Spa Resort. Er zijn ook veel bed & breakfasts te vinden en het stadje heeft een groot golfterrein, ontworpen door Gary Player & Ernie Els. In de omgeving zijn vele activiteiten mogelijk, zoals ballonvaart, paragliding, trekkings of een 4×4 tocht naar privé-reservaten met de Big Five Het relaxoord is bereikbaar via de nationale weg N1.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Bela-Bela (Warmbad) aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan