×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Binnenkant van de tent

Binnenkant van de tent | Wild Ivory Exo Lodge

Bezoek van een olifant bij het terras

Bezoek van een olifant bij het terras | Wild Ivory Exo Lodge

Zwembad met uitzicht op Waterberg Game Reserve

Zwembad met uitzicht op Waterberg Game Reserve | Wild Ivory Exo Lodge

Wild Ivory Eco Lodge

Welgevonden Game Reserve

Een geheime tip! In een privésfeer geniet u van de faciliteiten van de lodge en spectaculaire ontmoetingen met wilde dieren.

Ligging

Wild Ivory Eco Lodge ligt ten westen van het malariavrije, 37.000 ha grote Welgevonden GR in de Waterberg regio. Ca. 3 u. rijden ten noorden van Johannesburg.

Hotel

De niet-omheinde lodge is zo gebouwd dat deze goed in de omgeving past en biedt een prachtig uitzicht over het landschap en op de nabijgelegen drinkplaats. Een milieuvriendelijke en duurzame bouw en exploitatie van de lodge is het grootste doel. In het open hoofdgebouw is een lounge met een restaurant, bar, groot overdekt terras en een zwembad met ligstoelen. Het typische Zuid-Afrikaanse diner wordt meestal in open lucht rond het kampvuur geserveerd. Activiteiten: safari’s en bush wandelingen.

Accommodatie

De 5 grote safaritenten zijn via loopbruggen verbonden met de lodge en elke tent heeft een eigen badkamer met ligbad en buitendouche, alsook een overdekt terras met uitzicht op het Welgevonden GR, verwarming en ventilator. 2 tenten zijn met een extra stapelbed geschikt voor gezinnen met max. 2 kinderen. De nieuwste uitbreiding is een huis met 2 slaap- en badkamers, lounge, terras en eigen boma voor max. 4 pers. Er is ook een safaritent met een eigen open keukentje zodat u op basis van logies kunt verblijven.

Inclusief

Volpension, safari’s en transfers van/naar de westelijke ingang.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, entreegelden.

Kinderen

Welkom van elke leeftijd, 0-11 jaar korting bij verblijf bij de ouders op de kamer. Kinderen van 0-5 jaar kunnen alleen op safari in overleg met de ranger.

Opmerking

De transfer van de westelijke ingang naar de lodge is elke dag om 12.00 u. Latere transfers alleen mogelijk indien u ze vooraf reserveert.