Wild Ivory Eco Lodge

Wild Ivory Eco Lodge2017-06-21T06:41:14+01:00

Welgevonden Game Reserve
Een geheime tip! In een privésfeer geniet u van de faciliteiten van de lodge en spectaculaire ontmoetingen met wilde dieren.

Ligging
Wild Ivory Eco Lodge ligt ten westen van het malariavrije, 37.000 ha grote Welgevonden GR in de Waterberg regio. Ca. 3 u. rijden ten noorden van Johannesburg.

Hotel
De niet-omheinde lodge is zo gebouwd dat deze goed in de omgeving past en biedt een prachtig uitzicht over het landschap en op de nabijgelegen drinkplaats. Een milieuvriendelijke en duurzame bouw en exploitatie van de lodge is het grootste doel. In het open hoofdgebouw is een lounge met een restaurant, bar, groot overdekt terras en een zwembad met ligstoelen. Het typische Zuid-Afrikaanse diner wordt meestal in open lucht rond het kampvuur geserveerd. Activiteiten: safari’s en bush wandelingen.

Accommodatie
De 5 grote safaritenten zijn via loopbruggen verbonden met de lodge en elke tent heeft een eigen badkamer met ligbad en buitendouche, alsook een overdekt terras met uitzicht op het Welgevonden GR, verwarming en ventilator. 2 tenten zijn met een extra stapelbed geschikt voor gezinnen met max. 2 kinderen. De nieuwste uitbreiding is een huis met 2 slaap- en badkamers, lounge, terras en eigen boma voor max. 4 pers. Er is ook een safaritent met een eigen open keukentje zodat u op basis van logies kunt verblijven.

Inclusief
Volpension, safari’s en transfers van/naar de westelijke ingang.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, entreegelden.

Kinderen
Welkom van elke leeftijd, 0-11 jaar korting bij verblijf bij de ouders op de kamer. Kinderen van 0-5 jaar kunnen alleen op safari in overleg met de ranger.

Opmerking
De transfer van de westelijke ingang naar de lodge is elke dag om 12.00 u. Latere transfers alleen mogelijk indien u ze vooraf reserveert.

Andere hotels, resorts of safarilodges die we in dit gebied aanbieden zijn:

Uiteraard kunt u in Zuid-Afrika een reis met hotels, resorts en safarilodges ook combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan