Restcamps in het Krugerpark

Restcamps in het Krugerpark2017-06-21T06:41:12+01:00

Krüger Nationalpark
Zuid-Afrika’s beroemdste bezienswaardigheid. Een ware Ark van Noah op een oppervlakte van 2 miljoen ha. Ervaar het eenvoudig, oorspronkelijk en van dichtbij.

Ligging
In het noordoosten van de provincie Mpumalanga en Limpopo aan de grens van Mozambique en Botswana liggen de restcamps in het Krugerpark. Ca. 350 km lang en ca. 60 km breed, meer info op pag. 14.

National Restcamps
ZUID – Berg en Dal, Pretoriuskop, Skukuza, Lower Sabie, Crocodile Bridge, Malelane.
MIDDEN – Satara, Orpen, Olifants, Letaba.
NOORD – Mopani, Shingwedzi, Punda Maria.

Vele camps liggen aan een drinkplaats of een rivier en bieden goede mogelijkheden om het wild te zien. Al naargelang de grootte van het camp is er vaak een kleine winkel en een restaurant en soms ook een benzinepomp, zwembad, internet en een geldautomaat. Er worden optioneel diverse safari-activiteiten aangeboden bijv. dag- en nachtsafari’s of begeleide bush wandelingen.

Accommodatie
De rondavels/bungalows met eenvoudige inrichting hebben een eigen badkamer en een terras, sommige met koelkast of kitchenette. Er zijn ook hutten, permanente tenten met gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen of huisjes met meerdere bedden of slaapkamers. Bijna alle accommodatiemogelijkheden hebben hun eigen barbecue.

Inclusief
Logies.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, maaltijden, drankjes, fooien, safari-activiteiten en entreegeld nationaal park.

Kinderen
Van elke leeftijd welkom.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan