Sabi Sands GR

Sabi Sands GR2017-07-19T21:00:22+01:00

Sabi Sands Game Reserve, grenzend aan Zuid-Afrika’s Kruger National Park, biedt een unieke safari ervaring. Van alle wildparken in Zuid-Afrika is Sabi Sand Game Reserve het oudste privé park met zeer goede reputatie op het gebied van lodges en safari’s. Tussen het Krugerpark en Sabi Sand kan het wild vrij migreren, terwijl de rivieren er zorg voor dragen dat het wild graag in de Sabi Sand vertoeft. Zonder twijfel heeft u in het Sabi Sand de beste kans om de Big Five te zien.

De Sabi Sands is vooral bekend omdat de luipaard er goed te spotten is. De luipaard wordt regelmatig gespot wanneer u een gamedrive in het reservaat doet. Sabi Sands biedt de ultieme fotografische safari die u zich kan bedenken. U kunt er zeker van zijn om naar huis terug te gaan met een aantal prachtige foto’s en herinneringen. Sabi Sands maakt misschien wel de beste Zuid-Afrikaanse safari bestemming voor liefhebbers van wilde dieren, fotografen en vogelaars gelijk.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Mpumalanga aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan