Kgalagadi Transfrontier NP Restcamps

Kgalagadi Transfrontier NP Restcamps2017-06-21T06:41:14+01:00

Kgalagadi Transfrontier Park
Ongerepte natuur en safari’s.

Ligging
Kgalagadi Transfrontier NP ligt circa 280 km van Upington. Binnen het grensoverschrijdende Kgalagadi Transfrontier N.P. tussen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana.

Camp
Het grootste restcamp Twee Rivieren ligt direct achter de ingang van het park. Hier vindt u een tankstation, winkel, zwembad en restaurant. Het Mata Mata restcamp ligt bij de gelijknamige grensovergang in het noorden. Het Nossob restcamp ligt in het middelste deel van het park. Beide bieden: zwembad, winkel en tankstation. Optionele activiteiten: safari´s (hele of halve dag), begeleide bushwandelingen.

Accommodatie
Eenvoudige chalets met airco en familiecottages met 1 tot 3 slaapkamers. Alle met eigen badkamer, volledig ingerichte keuken, terras en grillmogelijkheid.

Inclusief
Logies

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, safari- activiteiten en entreegelden Nationaal Park.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Victoria & Alfred Waterfront aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan