Bergen & safari’s2018-11-01T10:53:47+00:00
  • 13 dagen autorondreis
  • Van Johannesburg naar Kaapstad
  • Malariavrij en geschikt voor kinderen
  • Verschillende wandelmogelijkheden
  • Vanaf; € 1.659 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

12 dagen van Johannesburg naar Kaapstad, malariavrij familieplezier

Tijdens deze rondreis van Johannesburg naar Kaapstad ziet u enkele hoogtepunten van dit fascinerende land, zoals de imposante Drakensbergen, de subtropische Indische Oceaan met de multiculturele haven- en strandstad Durban, een kindvriendelijk en malariavrij wildpark met verblijf in een safarilodge en de zoektocht naar de Big Five, de schilderachtige Tuinroute en Kaapstad met Kaap de Goede Hoop en het pittoreske wijngebied. Gepast en geweldig voor kinderen!

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Johannesburg – Drakensbergen (diner) ca. 415 km.

U haalt uw huurauto op en rijdt in zuidelijke richting naar de imposante Drakensbergen. De familieaccommodatie biedt behalve natuurschoon ook een kinderspeelplaats, boerderijdieren om te aaien en mogelijkheden om te wandelen, vissen en zwemmen en paard te rijden.
2 overnachtingen The Cavern Resort & Spa.

Dag 2: Drakensbergen (volpension).
Vandaag heeft u volop de tijd om dit bergmassief te ontdekken en er wandelingen te maken. U kunt ook deelnemen aan een van de gratis, begeleide wandelingen. Aan het einde van de dag kunnen de volwassenen zich verheugen op een gratis voetmassage (ter plaatse boeken noodzakelijk).

Dag 3: Drakensbergen – Durban (ontbijt) ca. 250 km.
Het volgende doel van de rondreis is de multiculturele, subtropische strand- en havenstad Durban aan de warme Indische Oceaan. Onderweg kunt u een stop maken bij de Howick waterval en de Nelson Mandela Capture Site.
2 overnachtingen Hotel Balmoral.

Dag 4: Durban (ontbijt).
Ontdek Durban te voet. Wandel over Afrikaanse markten en Indische bazaren of bezoek uShaka Marine World, dat behalve een aquarium en dolfinarium ook een kinderparadijs aan het strand is. Uw kinderen zullen dol zijn op de vele glijbanen in het waterpark!

Dag 5: Durban – Port Elizabeth – Kariega (halfpension) ca. 140 km.
Vlucht naar Port Elizabeth, waar u uw nieuwe huurauto ophaalt (vlucht niet inbegrepen). Vervolgens rijdt u naar het malariavrije Kariega wildreservaat, waar u in de late middag een safari in een open safarivoertuig maakt op zoek naar de Big Five.
2 overnachtingen Kariega Main Lodge.

Kaart autorondreis: Bergen & Safari's

Code
23519

Inclusief:
Olle vluchten, persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, benzine, one way fee (ZAR 1.226), park-, entree- en tolgelden, overige maaltijden en activiteiten.

Exclusief:
Alle vluchten, persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, benzine, one way fee (ZAR 1.226), park-, entree- en tolgelden, overige maaltijden en activiteiten.

Reisdata
Dagelijks

Opmerking
De reissom is gebaseerd op een bezetting met 2 volwassenen en 1 à 2 kinderen onder 12 jaar in 1 kamer.
Sommige accommodaties kunnen op lokale feestdagen, Pasen, Kerst en Nieuwjaar een toeslag aanrekenen.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

Volwassene
01.11.17 – 07.12.17: 1.769 Euro
08.12.17 – 19.04.18: 1.980 Euro
20.04.18 – 19.09.18: 1.659 Euro
20.09.18 – 31.10.18: 1.844 Euro

Kind 0-11 jaar
01.11.17 – 07.12.17: 565 Euro
08.12.17 – 19.04.18: 625 Euro
20.04.18 – 19.09.18: 593 Euro
20.09.18 – 31.10.18: 599 Euro

Dag 6: Kariega – Tsitsikamma NP (volpension)
’s Morgens vroeg en in de late middag gaat u opnieuw op safari. U beleeft de Afrikaanse fauna en flora van héél dichtbij!

Dag 7: Kariega – Tsitsikamma NP (ontbijt) ca. 310 km.
De dag begint vroeg met een safari in een open safarivoertuig. Na een laat ontbijt rijdt u naar de Tuinroute, een schitterende kuststreek met bergen, rivieren, stranden en lagunes. Maak hier een mooie wandeling naar de Storms River hangbrug.
Overnachting Tsitsikamma Restcamp.

Dag 8: Tsitsikamma NP – Knysna ca. 80 km.
Knysna ligt aan een schilderachtige lagune. Maak hier een optionele boottocht, geniet van het uitzicht vanaf de Knysna Heads, bezoek een van de markten en winkelgebieden zoals het Waterfront of geniet lekker aan het vlakke strand.
2 overnachtingen Knysna River Club.

Dag 9: Knysna
Geniet vandaag van een wandeling, kanotocht op de rivier, het spelen van minigolf, het observeren van vogels of een stranddag. Erg boeiend zijn ook Monkey Island en Birds of Eden.

Dag 10: Knysna – Mossel Bay (ontbijt) ca. 105 km.
In het spoorwegmuseum in George kunt u oude locomotieven uit vervlogen tijd zien en heeft u de mogelijkheid om met een oude stoomlocomotief langs de kust te rijden. Ook kunt u een optionele boottocht maken naar het Robbeneiland voor de kust van Mossel Bay.
Overnachting Protea Hotel Mosselbay.

Dag 11: Mossel Bay – Oudtshoorn (halfpension) ca. 95 km.
Via de prachtige Robinson Pass gaat u verder naar Oudtshoorn in de Kleine Karoo. Hier vindt u de Cango druipsteengrotten, ontelbare struisvogelboerderijen en de Cango Wildlife Ranch. ’s Namiddags gaat u op begeleide safari. Optioneel kunt u ook een stokstaartkolonie bezoeken.
Overnachting Buffelsdrift Game Lodge.

Dag 12: Oudtshoorn – Stellenbosch (ontbijt) ca. 400 km.
Via de afwisselende Route 62 en Montagu komt u in de Kaapse wijngebieden met landgoeden in Kaap-Hollandse stijl. Stellenbosch is het centrum van het wijngebied, waar u een wandeling door de historische stadskern kunt maken.
Overnachting River Manor.

Dag 13: Stellenbosch – Kaapstad (ontbijt) ca. 75 km.
Maak vandaag nog een korte rondtocht door het wijngebied of bewonder de oldtimers in het motormuseum in Franschhoek. Tegen de middag korte rit naar de luchthaven, waar u uw huurauto inlevert.

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende autorondreizen aan in Zuid-Afrika:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.582 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.339 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan