×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Langs de Wild Coast

6 dagen autorondreis van Port Elizabeth naar Durban - de Wild Coast ontdekken

Over de reis

Ontdek de wilde kant van Zuid-Afrika. U verkent heerlijke landschappen, grandioze kusten en afgelegen dorpen. De provincie Oostkaap (voormalig Transkei) is nog grotendeels ongerept en weinig bereisd – wat lust voor avontuur kan voor deze regio zeker geen kwaad. U kunt kiezen uit standaard accommodaties (STD) of superior accommodaties (SUP).

In een oogopslag

  • 6 dagen autorondreis
  • van Port Elizabeth naar Durban
  • 2 categorieën: Standaard/Superior
Vanaf € 424 p.p.

Dag 1: Port Elizabeth ca. 10 km.

U haalt uw huurauto op aan de luchthaven en rijdt naar de stad. ’s Middags kunt u de stad op eigen initiatief verkennen. U kunt echter ook met uw eigen voertuig op safari gaan in het nabijgelegen Addo Elephant nationaal park.

Overnachting: Overnachting Paxton Hotel (STD) of The Windermere (SUP).

Dag 2: Port Elizabeth - Grahamstown (ontbijt) ca. 130 km.

De voormiddag brengt u door in het Addo Elephant NP. Ga op zoek naar olifanten, giraffen, zebra’s en ander wild. De universiteits- en kathedralenstad Grahamstown ligt in het hartje van Settler Country en dankt haar magie aan haar geschiedenis. Ze heeft de bijnaam ´Stad der Heiligen´ gekregen vanwege de uitstekende voorbeelden van Georgiaanse en Victoriaanse architectuur, musea en een 40-tal kerken.

Overnachting: Overnachting Colonel Graham Guest House (STD en SUP).

Dag 3: Grahamstown - Wild Coast (halfpension) ca. 415 resp. ca. 500 km.

Wij raden aan vandaag vroeg op stap te gaan omdat de wegen niet altijd in goede toestand zijn en u de straat niet alleen met voetgangers deelt, maar ook met geiten en runderen. Onderweg biedt het landschap uitstekende fotomogelijkheden.

Overnachting: 2 overnachtingen Ocean View Hotel Coffee Bay (STD) of Mbotyi River Lodge (SUP).

Dag 4: Wild Coast (halfpension).

U heeft de hele dag tijd om van de wilde kust te genieten en uit te waaien. Er zijn talrijke mogelijkheden om dit gebied te voet te verkennen. Als u in Coffee Bay overnacht (Standaard variant) dan moet u zeker de ´Hole in the Wall´ rotsformatie bezoeken.

Dag 5: Wild Coast - Durban (ontbijt) ca. 545 resp. ca. 365 km.

U rijdt eerst landinwaarts, langs kleine dorpen. Weldra komt de kust echter weer in zicht. De wegen zijn in betere staat en het landschap is dichter bevolkt.

Overnachting: Overnachting Sylvan Grove Guesthouse (STD) of Oyster Box Hotel (SUP).

Dag 6: Durban (ontbijt) ca. 20 km.

Het is een korte rit naar de luchthaven, dus kunt u ’s morgens nog met volle teugen genieten van Durban en omgeving. Breng een bezoek aan de Indische markt of het voetbalstadion.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Sylvan Grove Guesthouse

Accommodations

Sylvan Grove Guesthouse

Sylvan Grove Guesthouse is een charmante accommodatie gelegen nabij het strand in een rustige woonomgeving. Het beschikt over een grote tropische tuin...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

132635

Inclusief

accommodatie in de standaard of superior categorie volgens programma en vermelde maaltijden, Europcar huurauto cat. D voor 2 personen en cat. R voor 4 personen met Classic Plus verzekering (geen eigen risico, huurvoorwaarden, zie pag. 30-33) en gedetailleerde routebeschrijving.

Exclusief

vluchten, overige maaltijden, drankjes, fooien, entreegelden, tolgeld, excursies, brandstof en one way fee huurauto (ZAR 1.280).

Opmerking

4 samenreizende personen delen een huurauto en verblijven in 2 tweepersoonskamers. Sommige accommodaties hebben tijdens bepaalde periodes een minimumverblijf, of rekenen toeslagen aan voor Kerst, Pasen en Nieuwjaar. Meer informatie op aanvraag.

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze specialisten voor reizen op maat naar Afrika

Over ons

Impala Tours is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.
Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid