Groepsreizen in Zuid-Afrika

Groepsreizen in Zuid-Afrika2017-07-19T14:03:19+01:00

Zuid-Afrika is het meest bezochte vakantieland van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust – langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen. Kaapstad is een levendige metropool met een groot aantal bezienswaardigheden.

Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika kunt u op zoek naar de Big-Five in de diverse nationale parken. In het noorden zijn de meeste wildparken. Richting het zuiden verandert het landschap in een groen landschap met westerse invloeden. Maar… Zuid-Afrika biedt meer dan alleen natuur! Geniet van de heerlijke wijnen, breng een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Kaapstad. Kaapstad is door de unieke ligging één van de mooiste steden ter wereld. De stad ligt op een schiereiland ingeklemd tussen de beroemde Tafelberg en de imposante Tafelbaai.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van groepsreizen in Zuid-Afrika hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika!

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Wat klanten zeggen (t102)

We bieden de volgende Groepsreizen aan in Zuid-Afrika:

Uiteraard kunt u in Zuid-Afrika een rondreis ook combineren met hotels, resorts en safarilodges, autohuur en camperhuur, excursies, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan