×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Blyde River Canyon

Blyde River Canyon | Zuid-Afrika, het regenboogland

Drakensbergen

Drakensbergen | Zuid-Afrika, het regenboogland

Hiken door Zululand

Hiken door Zululand | Zuid-Afrika, het regenboogland

Zuid-Afrika, het regenboogland

Kaart rondreis: Zuid-Afrika, het regenboogland

In één oogopslag

  • 17 dagen begeleide rondreis
  • Kleine groepen, min. 4, max. 12 pers.
  • Gegarandeerde vertrekken
  • Hoogtepunten: Krugerpark, Drakensbergen, Wild Coast
  • Vanaf; € 2.240 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

17 dagen rondreis van/naar Johannesburg in exclusieve accommodaties.

Tijdens deze reis ontdekt u alle hoogtepunten van Zuid-Afrika en zijn nationale parken. In een kleine groep verkent u het Krugerpark, het kleine koninkrijk eSwatini (voormalig Swaziland), de thuisbasis van de Zulu’s, het wandelparadijs Drakensbergen, de vrijwel onaangetaste Wild Coast en de Tuinroute. U komt ook in contact met de lokale bevolking en hun cultuur. Wandelingen brengen u dichter bij de regenboognatie en haar bevolking.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Johannesburg - Krugerpark (lunch/diner), start om 06.30 u.

Na een korte tourbespreking verlaat u Johannesburg. Een overnachting vóór vertrek is absoluut noodzakelijk. ’s Middags stopt u bij het uitkijkpunt God’s Window en de Three Rondavels, perfecte plekken om foto’s te maken. Daarna gaat u naar de lodge, die buiten het Krugerpark ligt.

2 overnachtingen uKuwa Safari Lodge o.g.

Dag 2: Krugerpark (volpension).

U vertrekt vandaag vroeg en gaat de hele dag op safari in een safaritruck. Op zoek naar grote en kleine bewoners van het park maakt u stops bij verschillende drinkplaatsen. Vergeet zeker uw fototoestel zeker niet!

Dag 3: Krugerpark (volpension).

Voor u terugkeert naar het Krugerpark, ervaart u tijdens een korte bushwandeling hoe de Afrikaanse bush ’s morgens tot leven komt. Daarna gaat u opnieuw op safari in het park, en bereikt u het restcamp. Op het warmste moment van de dag houdt u een siësta in het camp. In de late namiddag is het dan weer tijd voor de volgende safari-tocht. Het Krugerpark is het grootste natuurreservaat van Zuid-Afrika, bezit trots de grootste diversiteit aan dieren ter wereld, en herbergt 16 verschillende ecosystemen.

Overnachting Lower Sabie Restcamp o.g.

Dag 4: Krugerpark - Malolotja Nature Reserve (volpension)

Vandaag verlaat u het nationale park en steekt de grens over naar Swaziland. Geniet onderweg van de laatste dierenobservaties en het veelzijdige landschap. ’s Middags neemt u deel aan een gegidste wandeling.

Overnachting Hawane Resort.

Dag 5: Malolotja Nature Reserve - Mkuze GR (volpension)

In de hoofdstad Mbabane bezoekt u ’s morgens de markt en heeft u de gelegenheid om kunsthandwerk en souvenirs te kopen. Terug in Zuid-Afrika rijdt u naar uw lodge in het Ukuwela wildreservaat, waar een lokale gids met u een wandeling maakt door het bushveld en de riviervlakte. U gaat samen op zoek naar vogels en wilde dieren. Nyala’s, nijlpaarden evenals geheimzinnige luipaarden komen voor in dit gebied.

2 overnachtingen in Zululand Lodge.

Dag 6: Zululand (volpension).

Excursie naar het nabijgelegen Hluhluwe GR, een groot reservaat met nog veel neushoorns. Daarna volgt een bezoek aan een Zulu dorp, waar een lokale gids u alles vertelt over de cultuur van de grootste stam in de regio. ’s Namiddags volgt een begeleide bushwandeling in een privéreservaat rondom de Zululand Lodge.

Dag 7: Zululand - Drakensbergen (volpension).

U doorkruist Zululand en passeert kleine dorpjes met hun typische ronde hutten. De weg voert u naar de majestueuze Drakensbergen.

2 overnachtingen Lotheni Restcamp.

Dag 8: Drakensbergen (volpension).

’s Morgens en ’s middags ontdekt u via de bewegwijzerde wandelpaden de schoonheid van deze bergwereld.

Dag 9: Drakensbergen - Kei Mouth (volpension).

Onderweg maakt u een tussenstop in Qunu, de thuisstad van Nelson Mandela. De Wild Coast is nog grotendeels een ongerept natuurparadijs, met ontroerend mooie kuststroken en wouden die geen bezoeker onbetoverd laten.

2 overnachtingen Benmore Lodge.

Dag 10: Kei Mouth (volpension).

Deze dag is ter vrije besteding. Ontdek de omgeving op eigen houtje.

Dag 11: Kei Mouth - Addo Elephant NP (halfpension).

Een lange dagetappe tot in Addo Elephant NP staat vandaag op het programma. Het park werd reeds in 1931 opgericht om de laatste olifanten van deze streek te beschermen. In de late namiddag gaat u op safari.

Overnachting Addo Restcamp.

Dag 12: Addo Elephant NP - Knysna (ontbijt/lunch).

Vandaag gaat u voor de laatste keer op safari per truck, waarna de reis verder gaat naar de Tuinroute. De accommodatie is centraal gelegen, waardoor u de omgeving te te voet kan verkennen.

2 overnachtingen in Lagoona Inn.

Dag 13: Knysna (ontbijt).

U bezoekt het Tsitsikamma NP en maakt een wandeling naar de Storms River Mouth.

Dag 14: Knysna - Hermanus (ontbijt/lunch).

Van juni tot november vertoeven in de baai van Hermanus ontelbaar veel walvissen met hun kalveren. Afhankelijk van het seizoen, maakt u een wandeling langs het Cliff Path of door Fernkloof Nature Reserve.

Overnachting Chesham House.

Dag 15: Hermanus - Kaapstad (ontbijt).

In Stellenbosch bezoekt u een wijnkelder en neemt u deel aan een wijndegustatie. Later gaat u verder naar Kaapstad.

2 overnachtingen Sweetest Guesthouse.

Dag 16: Kaapstad (ontbijt).

Daguitstap naar Kaap de Goede Hoop. Onderweg stop bij de pinguïns van Boulder’s Beach. ’s Avonds kunt u kuieren aan de Victoria & Alfred Waterfront.

Dag 17: Kaapstad (ontbijt).

’s Morgens beklimt u de Tafelberg. Deze biedt adembenemende uitzichten over de stad en zijn omliggende buitenwijk. In de namiddag verkent u rustig de stad. Einde reis in guesthouse om 18.00 u.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Addo Elephant Lodge | accommodatie in Zuid-Afrika

Accommodations

Addo Rest Camp

Het Addo restcamp heeft verschillende soorten accommodaties en een schaduwrijke camping. Naast de grote populatie olifanten leven in het Addo Elephant...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

94288

Inclusief:

Rondreis in een minibus of een safarivoertuig, overnachtingen in guesthouses, camps en lodges, deels met gedeelde sanitaire voorzieningen, vermelde maaltijden, entreegelden parken en Engelstalige reisbegeleiding tenzij anders vermeld.

Exclusief:

Vluchten, persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, optionele excursies en overige maaltijden.

Reisdata

2019: 05.01. / 12.01.* / 19.01.** / 26.01. / 02.02. / 16.02. / 23.02. / 02.03. / 09.03. / 16.03.** / 30.03.*** / 13.04.** / 27.04. / 04.05. / 11.05. / 18.05.* / 25.05. / 15.06. / 22.06.*** / 29.06.** / 06.07.*** / 13.07.** / 20.07.*** / 27.07.** / 03.08.** / 10.08.** / 17.08.** / 24.08.*** / 31.08.** / 14.09.** / 21.09.** / 28.09.*** / 05.10.** / 12.10.*** / 19.10. / 02.11. / 09.11.** / 16.11.** / 23.11. / 30.11.* / 07.12. / 21.12. / 28.12.

* = met Duitstalige reisbegeleiding

** = gegarandeerd vertrek

*** = met Duitstalige reisbegeleiding en gegarandeerd vertrek

Opmerking

Bagagebeperking per persoon: 12 kg in een zachte reistas. Enkele maaltijden worden samen aan de truck klaargemaakt en genuttigd.

Op andere data ook boekbaar als kampeerreis.

Alleenreizenden hebben de mogelijkheid om een tweepersoonskamer met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht te delen, zonder de toeslag voor een eenpersoonskamer te betalen.

Aantal deelnemers

Min. 4, max. 12 personen.

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 31.12.18: 2.130 Euro

01.01.19 - 31.12.19: 2.240 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid