Sefapane´s Safaripakket2018-11-12T10:59:37+01:00
  • 7 dagen safarireis
  • Van/naar Phalaborwa of op eigen gelegenheid
  • Dagelijkse activiteiten inclusief
  • Dagelijks aankomst met of zonder transfer
  • Vanaf; € 1.293 p.p. (exclusief vluchten)

Vraag een offerte aan!

7 dagen van/naar Phalaborwa

Elke dag een nieuw avontuur! Het bijzondere aan dit safaripakket zijn de talrijke inbegrepen activiteiten. Verken eerst de hoogtepunten buiten de poorten van het Krugerpark. Daarna komt u enkele kilometers verderop in het beroemde nationaal park in nauw contact met het Afrikaanse wild. U leert de fascinerende dierenwereld beter kennen tijdens wandelsafari’s en safari’s in een open terreinwagen. Ook kunt u genieten van een diner in de wildernis en verkent u de prachtige Panorama Route.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Sefapane Lodge in Phalaborwa.
Aankomst (op eigen gelegenheid of per transfer) in de loop van de dag. In de namiddag maakt u een safari per boot over de Olifantsrivier, uw eerste gelegenheid om de Afrikaanse fauna en flora te bewonderen. De avond sluit u gezellig af onder de sterrenhemel.
3 overnachtingen in Sefapane Lodge.

Dag 2: Sefapane Lodge (ontbijt).
U gaat vandaag de hele dag op pad om de vele bezienswaardigheden van de Panoramaroute te verkennen. U bezoekt o.a. het historisch gouddelversplaatsje Pilgrim’s Rest, diverse watervallen, de spectaculaire Blyde River Canyon en God’s Window, waar u bij mooi weer een fantastisch uitzicht heeft.

Dag 3: Sefapane Lodge (ontbijt).
Bij het Moholoholo rehabilitatiecentrum krijgen gewonde en verweesde dieren de nodige zorg en hulp. Het doel is om deze dieren uiteindelijk weer een vrij leven in hun natuurlijke omgeving te bieden. Naast leeuwen en cheeta’s worden hier ook luipaarden en wilde honden opgevangen. Aansluitend brengt u nog een bezoek aan de Blyde stuwdam.

Dag 4: Sefapane Lodge – Sefapane River Lodge (halfpension).
’s Ochtends maakt u een excursie naar de dorpen in de omgeving en duikt u onder in de Afrikaanse cultuur van vroeger en nu. Tegen de middag transfer naar het privéreservaat dat aan het Krugerpark grenst, waar de Sefapane River Lodge op u wacht. Als u met de huurauto bent gekomen, dan blijft die de komende dagen in de Sefapane Lodge. Twee maal per dag – bij zonsopgang en zonsondergang – gaat u begeleid door een ervaren ranger naar de bush, ofwel in een open terreinwagen ofwel te voet. Ga op zoek naar de Big Five en de talrijke andere grote en kleine bewoners van de regio. U zult zeker ook enkele nachtactieve dieren spotten!
3 overnachtingen in Sefapane River Lodge.

Dag 5: Sefapane River Lodge (volpension).
Bij zonsopgang vertrekt u na een licht ontbijt naar de wildernis, waar u de grote en kleine dieren ziet ontwaken. Voordat de zon hoog aan de hemel staat, bent u terug in de lodge voor een rijkelijk ontbijt. De rest van de dag kunt u heerlijk aan de rand van het zwembad ontspannen. Of u kunt vanaf een schaduwrijk plekje dieren observeren die naar de rivier vlakbij de lodge komen om hun dorst te lessen of een verfrissend bad te nemen. In de namiddag doet u nogmaals een safari.

Dag 6: Sefapane River Lodge (volpension).
Vandaag staan opnieuw twee begeleide safari’s op het programma. Misschien leidt een vakkundig ranger u te voet door de Afrikaanse bush en vertelt hij u interessante weetjes over kleine organismen, de plantenwereld en spoorzoeken. Of misschien eindigt uw safari midden in de bush met een romantisch diner bij kampvuur. Laat u verrassen door uw gastheer!

Dag 7: Sefapane River Lodge – Sefapane Lodge (- Phalaborwa) (ontbijt).
’s Ochtends bezoekt u voor de laatste keer de bush. Neem goed afscheid van de talrijke dieren die hier leven! Na een stevig ontbijt keert u terug naar de Sefapane Lodge.

Kaart safarireis: Sefapane's Safaripakket

Code
53171

Inclusief
Overnachtingen, maaltijden (volpension), activiteiten volgens programma, en transfers van/naar de luchthaven van Phalaborwa (of aankomst/vertrek op eigen gelegenheid).

Exclusief
Vluchten, persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien, overige maaltijden en optionele activiteiten zoals spabehandelingen.

Opmerking
De prijs voor een eenpersoonskamer geldt enkel voor samenreizende volwassenen. Meer informatie over de Sefapane Lodge en Sefapane River Lodge op pag. 98.

Reisdata
Dagelijks

Vanafprijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)
01.11.18 – 31.10.19:
Aankomst/vertrek op eigen gelegenheid: 1.293 Euro
Inclusief transfers van/naar Phalaborwa: 1.305 Euro

We bieden – naast bovenstaande reis – ook de volgende individuele rondreizen aan in Zuid-Afrika:

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere rondreizen, hotels, resorts of safarilodges, autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan