×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Blyde River Canyon

Blyde River Canyon | Sefapane's Safaripakket

Kruger River

Kruger River | Sefapane's Safaripakket

Sefanpane Lodge

Sefapane Lodge | Sefapane's Safaripakket

Sefapane´s Safaripakket

Kaart safarireis: Sefapane’s Safaripakket

In één oogopslag

  • 7 dagen safarireis
  • Van/naar Phalaborwa of op eigen gelegenheid
  • Dagelijkse activiteiten inclusief
  • Dagelijks aankomst met of zonder transfer
  • Vanaf; € 1.293 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

7 dagen van/naar Phalaborwa

Elke dag een nieuw avontuur! Het bijzondere aan dit safaripakket zijn de talrijke inbegrepen activiteiten. Verken eerst de hoogtepunten buiten de poorten van het Krugerpark. Daarna komt u enkele kilometers verderop in het beroemde nationaal park in nauw contact met het Afrikaanse wild. U leert de fascinerende dierenwereld beter kennen tijdens wandelsafari’s en safari’s in een open terreinwagen. Ook kunt u genieten van een diner in de wildernis en verkent u de prachtige Panorama Route.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Sefapane Lodge in Phalaborwa.

Aankomst (op eigen gelegenheid of per transfer) in de loop van de dag. In de namiddag maakt u een safari per boot over de Olifantsrivier, uw eerste gelegenheid om de Afrikaanse fauna en flora te bewonderen. De avond sluit u gezellig af onder de sterrenhemel.

3 overnachtingen in Sefapane Lodge.

Dag 2: Sefapane Lodge (ontbijt).

U gaat vandaag de hele dag op pad om de vele bezienswaardigheden van de Panoramaroute te verkennen. U bezoekt o.a. het historisch gouddelversplaatsje Pilgrim’s Rest, diverse watervallen, de spectaculaire Blyde River Canyon en God’s Window, waar u bij mooi weer een fantastisch uitzicht heeft.

Dag 3: Sefapane Lodge (ontbijt).

Bij het Moholoholo rehabilitatiecentrum krijgen gewonde en verweesde dieren de nodige zorg en hulp. Het doel is om deze dieren uiteindelijk weer een vrij leven in hun natuurlijke omgeving te bieden. Naast leeuwen en cheeta’s worden hier ook luipaarden en wilde honden opgevangen. Aansluitend brengt u nog een bezoek aan de Blyde stuwdam.

Dag 4: Sefapane Lodge - Sefapane River Lodge (halfpension).

’s Ochtends maakt u een excursie naar de dorpen in de omgeving en duikt u onder in de Afrikaanse cultuur van vroeger en nu. Tegen de middag transfer naar het privéreservaat dat aan het Krugerpark grenst, waar de Sefapane River Lodge op u wacht. Als u met de huurauto bent gekomen, dan blijft die de komende dagen in de Sefapane Lodge. Twee maal per dag – bij zonsopgang en zonsondergang – gaat u begeleid door een ervaren ranger naar de bush, ofwel in een open terreinwagen ofwel te voet. Ga op zoek naar de Big Five en de talrijke andere grote en kleine bewoners van de regio. U zult zeker ook enkele nachtactieve dieren spotten!

3 overnachtingen in Sefapane River Lodge.

Dag 5: Sefapane River Lodge (volpension).

Bij zonsopgang vertrekt u na een licht ontbijt naar de wildernis, waar u de grote en kleine dieren ziet ontwaken. Voordat de zon hoog aan de hemel staat, bent u terug in de lodge voor een rijkelijk ontbijt. De rest van de dag kunt u heerlijk aan de rand van het zwembad ontspannen. Of u kunt vanaf een schaduwrijk plekje dieren observeren die naar de rivier vlakbij de lodge komen om hun dorst te lessen of een verfrissend bad te nemen. In de namiddag doet u nogmaals een safari.

Dag 6: Sefapane River Lodge (volpension).

Vandaag staan opnieuw twee begeleide safari’s op het programma. Misschien leidt een vakkundig ranger u te voet door de Afrikaanse bush en vertelt hij u interessante weetjes over kleine organismen, de plantenwereld en spoorzoeken. Of misschien eindigt uw safari midden in de bush met een romantisch diner bij kampvuur. Laat u verrassen door uw gastheer!

Dag 7: Sefapane River Lodge - Sefapane Lodge (- Phalaborwa) (ontbijt).

’s Ochtends bezoekt u voor de laatste keer de bush. Neem goed afscheid van de talrijke dieren die hier leven! Na een stevig ontbijt keert u terug naar de Sefapane Lodge.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Sefapane Lodge & Safaris

Accommodations

Sefapane Lodge & Safaris

31 Afrikaanse rondavels behoren tot Sefapane Lodge & Safaris. Ook beschikt het over een zwembad met kindergedeelte, buitenlounge, restaurant en spa....


Lees meerOfferte aanvragen

Code

53171

Inclusief

Overnachtingen, maaltijden (volpension), activiteiten volgens programma, en transfers van/naar de luchthaven van Phalaborwa (of aankomst/vertrek op eigen gelegenheid).

Exclusief

Vluchten, persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien, overige maaltijden en optionele activiteiten zoals spabehandelingen.

Opmerking

De prijs voor een eenpersoonskamer geldt enkel voor samenreizende volwassenen. Meer informatie over de Sefapane Lodge en Sefapane River Lodge op pag. 98.

Reisdata

Dagelijks

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 31.10.19:

Aankomst/vertrek op eigen gelegenheid: 1.293 Euro

Inclusief transfers van/naar Phalaborwa: 1.305 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid