Treinreizen in Zuid-Afrika

Treinreizen in Zuid-Afrika2017-07-19T14:42:21+01:00

Treinreizen in Zuid-Afrika is een hele bijzondere belevenis. Voor treinliefhebbers, zijn de treinreizen in Zuid-Afrika een absolute must. De treinen zijn luxe uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten.

U kunt kiezen uit een drietal vaste 3-daagse routes van de trein of deelnemen aan één van de aangeboden speciale reizen. Wij bieden drie verschillende treinreizen in Zuid-Afrika aan. Alle treinreizen beginnen of eindigen in Durban. U kunt kiezen voor een route tussen Victoria Falls en Durban, waar u door het noorden van Zuid-Afrika reist. Ook is er een variant die door het zuiden van Zuid-Afrika reist. Deze route is tussen Kaapstad en Pretoria. Tijdens de treinreizen in Zuid-Afrika kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende landschap van Zuid-Afrika. Terwijl de trein in gematigd tempo verder gaat, kunt u zich heerlijk ontspannen.

Ontdek Zuid-Afrika per trein, u zult het nooit meer vergeten!

Treinreizen in Zuid-Afrika

Wat klanten zeggen (t102)

We bieden de volgende Treinreizen aan in Zuid-Afrika:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan