×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Pullman Suite

Pullman Suite | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

On board restaurant

On board restaurant | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

Deluxe Suite

Deluxe Suite | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

Kaart Treinreis: Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban3 dagen van Pretoria naar Durban of v.v.

Beleef de ´goede oude tijd´ toen het reizen met de trein nog echt genieten was. Voor treinliefhebbers is deze luxe trein uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl, een absolute must. De trein is voorzien van veel moderne gemakken. In de trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende landschap van Afrika. Terwijl de trein in gematigd tempo verder gaat, kunt u zich heerlijk ontspannen. U kunt kiezen uit een drietal vaste 3-daagse routes van de trein of deelnemen aan één van de aangeboden speciale reizen. Onderweg worden meerdere excursies georganiseerd.

Eigenaar Rohan Vos heeft drie treinen en vijf locomotieven uit de jaren 30 met veel oog voor detail laten restaureren. De treinen worden op deeltrajecten voortgetrokken door één van de vier oldtimer stoom-, of diesel-, of elektrische locomotieven. Stoom kan op sommige trajecten vanwege het watergebrek niet worden gegarandeerd.

U rijdt deze route in ongeveer 55 uur en maakt de volgende excursies: safari in het Nambiti Private Game Reserve, safari in Spionkop Game Reserve of naar de historische slagvelden in de Ardmore Keramiek Galerij.

Treininrichting

In de restauratiewagon hangt een Victoriaanse sfeer en worden heerlijke gourmet maaltijden geserveerd. Laat uzelf verwennen door de uitstekende meergangenmenu’s en de uitgelezen Zuid-Afrikaanse wijnen. De elegante uitvoering vindt u terug in het waardevolle porselein, het zilverbestek, de bloemendecoraties en de opmerkzame service. Er wordt wel van u verwacht dat u voor het diner in avondkleding verschijnt.

Voor rokers is er een rokers lounge. In het midden van de trein bevindt zich een niet-roker lounge met 26 comfortabele zitplekken met grote ramen en een bar. Het is een gemoedelijk trefpunt waar u uw medepassagiers kunt ontmoeten en een cocktail kunt drinken voor de lunch en het diner. Aan het einde van de trein vindt u de geliefde panoramawagon met een open balkon.

De treincoupé van uw keuze

De trein is een uitermate comfortabel en ruim vijfsterrenhotel op wielen. Alle suites zijn ingericht met een houten decor, eigen badkamer met douche/wc/wastafel, haardroger, airco, minibar, kluisje, bagagerek en kastruimte. Er is bewust voor gekozen om geen radio, tv en telefoon aan boord te hebben. 24-uurs butlerservice is vanzelfsprekend aanwezig.

  • Pullman Suite: ca. 7 m²; de comfortabele bank wordt ’s avonds omgetoverd tot een twwpersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.
  • Deluxe Suite: ca. 10 m²; tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met aparte zithoek.
  • Royal Suite: ca. 16 m², ter grote van een halve wagon; een tweepersoonsbed, Victoriaans bad en een aparte zithoek.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Pretoria - KwaZulu Natal (lunch/diner).

Om 10.00 uur vertrek van het koloniale Rovos Rail Station in Pretoria zuidwaarts naar de KwaZulu Natal provincie. Tegen de avond bereikt u de omgeving van Ladysmith.

Dag 2: Nambiti Private GR - Spionkop GR (volpension).

Vroeg in de ochtend gaat u op safari in het Nambiti Private Game Reserve. Tijdens de brunch rijdt de trein verder naar Estcourt, waar u uit twee excursies kunt kiezen: safari in het Spionkop Game Reserve of een bezoek aan de historische slagvelden, waar in een idyllisch landschap ooit de strijd tussen de Voortrekkers en de Zulus plaatsvond.

Dag 3: Lions River - Durban (ontbijt/lunch).

Tegen 10.00 uur bereikt u de beroemde Ardmore Keramiek Galerij in Lions Rivier. U kunt het handgemaakte keramiek van de Zulus bewonderen en/of kopen, alvorens de trein door het Dal van de 1000 heuvels naar Durban rijdt. Om 16.00 uur komt u aan in Durban.

Code

295

Inclusief

Treinreis in de geselecteerde coupé (2 nachten), vermelde maaltijden, alle drankjes en snacks aan boord, 24-uurs butlerservice, excursies met Engelstalige reisbegeleiding en maaltijden volgens het reisprogramma.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, champagne, fooien en visumkosten.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Reisdata

2018 Pretoria - Durban

27.10. / 23.11.

2018 Durban - Pretoria

02.10. / 30.10. / 26.11.

2019 Pretoria - Durban

11.01. / 08.02. / 08.03. / 05.04. / 16.08. / 27.09. / 25.10. / 22.11.

2019 Durban - Pretoria

14.01. / 11.02. / 11.03. / 08.04. / 19.08. / 30.09. / 28.10. / 25.11.

Opmerking

In Pretoria is de plaats van afspraak het koloniale Rovos Rail Station, in Kaapstad de Rovos Rail Lounge en in Durban op spoor 13 van het centraal station.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 30.09.19

Pullman suite 1.909 Euro

Deluxe suite 2.882 Euro

Royal suite 3.836 Euro

01.10.19 - 31.03.20

Pullman suite 2.071 Euro

Deluxe suite 3.127 Euro

Royal suite 4.170 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid