×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

On board bar

On board bar | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Pullman Suite

Pullman Suite | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Kudde antilopen achter de trein aan

Kudde antilopen achter de trein aan | Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Kaart Treinreis: Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad3 dagen van Pretoria naar Kaapstad of v.v.

Beleef de ´goede oude tijd´ toen het reizen met de trein nog echt genieten was. Voor treinliefhebbers is deze luxe trein uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl, een absolute must. De trein is voorzien van veel modern comfort. In de trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende Afrikaanse landschap. U kunt kiezen uit een drietal vaste 3-daagse routes van de trein of deelnemen aan één van de aangeboden speciale reizen. Onderweg worden meerdere excursies georganiseerd.

Eigenaar Rohan Vos heeft drie treinen en vijf locomotieven uit de jaren 30 met veel oog voor detail laten restaureren. De treinen worden op deeltrajecten voortgetrokken door één van de vier oldtimer stoom-, of diesel-, of elektrische locomotieven. Stoom kan op sommige trajecten vanwege het watergebrek niet worden gegarandeerd.

U rijdt in ca. 48 uur een traject van 1.600 km en kunt excursies naar de diamantstad Kimberley en het Victoriaanse Matjiesfontein maken.

Treininrichting

In de restauratiewagon hangt een Victoriaanse sfeer en worden heerlijke gourmet maaltijden geserveerd. Laat uzelf verwennen door de uitstekende meergangenmenu’s en de uitgelezen Zuid-Afrikaanse wijnen. De elegante uitvoering vindt u terug in het waardevolle porselein, het zilverbestek, de bloemendecoraties en de opmerkzame service. Er wordt wel van u verwacht dat u voor het diner in avondkleding verschijnt.

Voor rokers is er een rokers lounge. In het midden van de trein bevindt zich een niet-roker lounge met 26 comfortabele zitplekken met grote ramen en een bar. Het is een gemoedelijk trefpunt waar u uw medepassagiers kunt ontmoeten en een cocktail kunt drinken voor de lunch en het diner. Aan het einde van de trein vindt u de geliefde panoramawagon met een open balkon.

De treincoupé van uw keuze

De trein is een uitermate comfortabel en ruim vijfsterrenhotel op wielen. Alle suites zijn ingericht met een houten decor, eigen badkamer met douche/wc/wastafel, haardroger, airco, minibar, kluisje, bagagerek en kastruimte. Er is bewust voor gekozen om geen radio, tv en telefoon aan boord te hebben. 24-uurs butlerservice is vanzelfsprekend aanwezig.

  • Pullman Suite: ca. 7 m²; de comfortabele bank wordt ’s avonds omgetoverd tot een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.
  • Deluxe Suite: ca. 10 m²; tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met aparte zithoek.
  • Royal Suite: ca. 16 m², ter grote van een halve wagon; een tweepersoonsbed, Victoriaans bad en een aparte zithoek.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Pretoria - Kimberley (diner).

Om 15.00 uur vertrek vanaf het koloniale Rovos Rail Station in Pretoria.

Dag 2: Kimberley - Matjiesfontein (volpension).

Aankomst in Kimberley, de diamantstad tegen 10.00 uur. Bezoek aan de ‘Big Hole’, het grootste en diepste ‘diamantgat’ ter wereld en het diamantmuseum. Vertrek vanuit Kimberley tegen 12.30 uur. Rit via De Aar en Beaufort West over een oud pionierspad naar Matjiesfontein.

Dag 3: Matjiesfontein - Kaapstad (ontbijt/lunch).

Bezoek aan het pittoreske, ca. 100 jaar oude stadje Matjiesfontein, gelegen in de droge Karoo. Doorreis om 10.30 uur via de bergen met de fruitplantages en wijnbouwgebieden nabij Touws River, de Doorns en Worcester richting Kaapstad. Aankomst in een van de mooiste steden ter wereld om 18.00 uur. Geniet van deze prachtige metropool met haar fraaie bergen en baaien.

Code

293

Inclusief

Treinreis in de geselecteerde coupé (2 nachten), vermelde maaltijden, alle drankjes en snacks aan boord, 24-uurs butlerservice, excursies met Engelstalige reisbegeleiding en maaltijden volgens het reisprogramma.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, champagne, fooien en visumkosten.

Aantal deelnemers

Internationaal reisgezelschap;

20 wagons met max. 72 passagiers

Reisdata

1-2 x per week per richting, meestal op maandag vanaf Kaapstad en op vrijdag vanaf Pretoria.

Opmerking

U kunt Kaapstad-Pretoria door middel van een gratis tussenovernachting in Pretoria koppelen aan het traject Pretoria-Victoria Falls.

In Pretoria is de plaats van afspraak het koloniale Rovos Rail Station, in Kaapstad de Rovos Rail Lounge en in Durban op spoor 13 van het centraal station.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 30.09.19

Pullman suite 1.909 Euro

Deluxe suite 2.882 Euro

Royal suite 3.836 Euro

01.10.19 - 31.03.20

Pullman suite 2.071 Euro

Deluxe suite 3.127 Euro

Royal suite 4.170 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid