×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kudde antilopen

Kudde antilopen | Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

Deluxe Suite

Deluxe Suite | | Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

On board restaurant

On board restaurant | Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

Kaart Treinreis: Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls en Pretoria4 dagen van Victoria Falls naar Pretoria of v.v.

Beleef de ´goede oude tijd´ toen het reizen nog echt genieten was. Voor treinliefhebbers is deze luxe trein uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl een absolute must. De trein is voorzien van veel moderne gemakken. In de trein kunt u naar hartelust genieten van het fascinerende landschap van Afrika. Terwijl de trein in gematigd tempo verder gaat, kunt u zich heerlijk ontspannen. U kunt kiezen uit een drietal vaste 3-daagse routes van de trein of deelnemen aan één van de aangeboden speciale reizen. Onderweg worden meerdere excursies georganiseerd.

Eigenaar Rohan Vos heeft drie treinen en vijf locomotieven uit de jaren 30 met veel oog voor detail laten restaureren. De treinen worden op deeltrajecten voortgetrokken door één van de vier oldtimer stoom-, of diesel-, of elektrische locomotieven. Stoom kan op sommige trajecten vanwege het watergebrek niet worden gegarandeerd.

U rijdt in ca. 65 uur een traject van ca. 1.500 km en geniet van zuidelijk Afrika. Tijdens deze nostalgische treinreis staat de uitstekende service nog meer voorop dan bij de andere ritten. Het gaat puur om het genieten. De excursies zijn niet het hoogtepunt van de dag. Maar het treinpersoneel en de trein zorgt voor een bijzondere reis door het adembenemend mooie landschap van Afrika.

Treininrichting

In de restauratiewagon hangt een Victoriaanse sfeer en worden heerlijke gourmet maaltijden geserveerd. Laat uzelf verwennen door de uitstekende meergangenmenu’s en de uitgelezen Zuid-Afrikaanse wijnen. De elegante uitvoering vindt u terug in het waardevolle porselein, het zilverbestek, de bloemendecoraties en de opmerkzame service. Er wordt wel van u verwacht dat u voor het diner in avondkleding verschijnt.

Voor rokers is er een rokers lounge. In het midden van de trein bevindt zich een niet-roker lounge met 26 comfortabele zitplekken met grote ramen en een bar. Het is een gemoedelijk trefpunt waar u uw medepassagiers kunt ontmoeten en een cocktail kunt drinken voor de lunch en het diner. Aan het einde van de trein vindt u de geliefde panoramawagon met een open balkon.

De treincoupé van uw keuze

De trein is een uitermate comfortabel en ruim vijfsterrenhotel op wielen. Alle suites zijn ingericht met een houten decor, eigen badkamer met douche/wc/wastafel, haardroger, airco, minibar, kluisje, bagagerek en kastruimte. Er is bewust voor gekozen om geen radio, tv en telefoon aan boord te hebben. 24-uurs butlerservice is vanzelfsprekend aanwezig.

  • Pullman Suite: ca. 7 m²; de comfortabele bank wordt ’s avonds omgetoverd tot een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden.
  • Deluxe Suite: ca. 11 m²; tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met aparte zithoek.
  • Royal Suite: ca. 10 m², ter grootte van een halve wagon; een tweepersoonsbed, Victoriaans bad en een aparte zithoek.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Victoria Falls - zuidwaarts door Zimbabwe (diner).

Wonderschone Afrikaanse landschappen kunt u verwachten! Vertrek om 17.00 uur vanuit één van de spectaculairste reisdoelen van Afrika, de Victoria Falls.

Dag 2: Hwange NP - zuidwaarts door Zimbabwe (volpension).

Om 6 u. ’s morgens bereikt u het Hwange NP en gaat op safari in een open safariwagen. Tegen 11 uur gaat de treinrit verder zuidwaarts door Zimbabwe. Tegen de avond bereikt u Breitbridge, de grens met Zuid-Afrika.

Dag 3: Zimbabwe - Botswana (volpension).

U blijft een hele dag in de trein en doorkruist adembenemende landschappen in het noorden van Zuid-Afrika.

Dag 4: Mafikeng - Pretoria (ontbijt).

Aankomst te Pretoria tegen 10.00 uur.

Code

294

Inclusief

Treinreis in de geselecteerde coupé (2 nachten), vermelde maaltijden, alle drankjes en snacks aan boord, 24-uurs butlerservice, excursies met Engelstalige reisbegeleiding en maaltijden volgens het reisprogramma.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, champagne, fooien en visumkosten.

Reisdata

Meestal op donderdag vanaf Pretoria en op zondag vanaf Victoria Falls.

Opmerking

U kunt Kaapstad-Pretoria door middel van een gratis tussenovernachting in Pretoria koppelen aan het traject Pretoria-Victoria Falls.

In Pretoria is de plaats van afspraak het koloniale Rovos Rail Station, in Kaapstad de Rovos Rail Lounge en in Durban op spoor 13 van het centraal station.

Vanaf prijs per persoon (o.b.v. 2 pers.)

01.11.18 - 30.09.19

Pullman suite 2.497 Euro

Deluxe suite 3.762 Euro

Royal suite 5.004 Euro

01.10.19 - 31.03.20

Pullman suite 2.710 Euro

Deluxe suite 4.077 Euro

Royal suite 5.430 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid