×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer met twee losse bedden

Kamer met twee losse bedden | Foresters Arms

Foresters Arms

Foresters Arms | Foresters Arms

Zwembad

Zwembad | Foresters Arms

Foresters Arms

Mhlambanyatsi

Laat u verwennen in dit persoonlijke Country House met vooruitstrevende en creatieve keuken.

Ligging

Foresters Arms is gelegen in het hoogland vlakbij Mbabane – een paradijs met wilde bloemen, vlakbij de Usutu golfbaan. Vanuit Johannesburg via de Oshoek grens, ca. 360 km en vanuit het zuiden van het Krugerpark via de Jeppes Reef grens, ca. 140 km.

Guesthouse

Lounge met open haard en een kleine bibliotheek, restaurant met terras (7-gangenmenu!), bar, zwembad, fraaie wandelwegen in een uitgestrekte en kleurrijke tuin met een grote populatie vogels, fitnesscenter met sauna, golfuitrusting, moutainbikeverhuur. Paardrijden is tevens mogelijk en een bezoek aan een lokale school kan geregeld worden. Gratis wifi in het hele hotel.

Accommodatie

34 kamers met eigen badkamer, verwarming, een ventilator, telefoon, tv en uitzicht op de omringende bergen, deels met open haard.

Inclusief

Logies/ontbijt.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking

Het koninkrijk Swaziland is zeer geschikt voor een langer verblijf, in plaats van alleen een tussenstop op weg van/naar Zuid-Afrika. Excursies in het nabijgelegen Ezulwini dal zijn zeer aan te raden. Beleef hier het vriendelijke, vredelievende en oorspronkelijke Afrika!

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners