Foresters Arms

Foresters Arms2017-06-21T06:43:06+01:00

Mhlambanyatsi
Laat u verwennen in dit persoonlijke Country House met vooruitstrevende en creatieve keuken.

Ligging
Foresters Arms is gelegen in het hoogland vlakbij Mbabane – een paradijs met wilde bloemen, vlakbij de Usutu golfbaan. Vanuit Johannesburg via de Oshoek grens, ca. 360 km en vanuit het zuiden van het Krugerpark via de Jeppes Reef grens, ca. 140 km.

Guesthouse
Lounge met open haard en een kleine bibliotheek, restaurant met terras (7-gangenmenu!), bar, zwembad, fraaie wandelwegen in een uitgestrekte en kleurrijke tuin met een grote populatie vogels, fitnesscenter met sauna, golfuitrusting, moutainbikeverhuur. Paardrijden is tevens mogelijk en een bezoek aan een lokale school kan geregeld worden. Gratis wifi in het hele hotel.

Accommodatie
34 kamers met eigen badkamer, verwarming, een ventilator, telefoon, tv en uitzicht op de omringende bergen, deels met open haard.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

Opmerking
Het koninkrijk Swaziland is zeer geschikt voor een langer verblijf, in plaats van alleen een tussenstop op weg van/naar Zuid-Afrika. Excursies in het nabijgelegen Ezulwini dal zijn zeer aan te raden. Beleef hier het vriendelijke, vredelievende en oorspronkelijke Afrika!

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in dit gebied aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan