Llandudno2017-07-19T22:35:22+01:00

Llandudno heeft één van de mooiste stranden van Zuid-Afrika! Llandudno is een rustig badplaatsje voor de ‘Rich & Famous’, de huizenprijzen zijn hier de laatste jaren torenhoog gestegen tot extreme waarden. Maar het is hier dan ook geweldig mooi. Het fraaie brede strand wordt omzoomd door palmbomen, kliffen en rotspartijen, waarachter u weer andere kleine baaitjes vindt.

Het strand van Llandudno is zeer geliefd bij surfers en body-boarders, vanwege de gunstige golven. Het strand ligt wat afgelegen, er zijn geen winkels of restaurants in de omgeving – alleen een snackbar. U kunt wel strandstoelen en parasollen huren. Bij het strand van Llandudno is relatief weinig parkeergelegenheid, waardoor het zelfs in het hoogseizoen nog aangenaam toeven is op het strand.

Even voorbij Llandudno ligt Sandy Bay, het nudistenstrand van Kaapstad. Het is een prachtig, maar afgelegen strand (15 minuten wandelen vanaf de Sunset Rocks parkeerplaats). Llandudno ligt aan de westzijde van het Kaapse Schiereiland, tussen Camps Bay en Houtbaai.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Llandudno aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan